Cristian Niculescu Tagarlas ii cere demisia lui Gabriel Zetea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Purtatorul de cuvant al PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas, ii cere demisia presedintelui PSD Maramures si a Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Liberalul a precizat ca ii se pare jenant pentru politica maramureseana, cat si cea nationala, ca niciun membru al PSD nu si-a dat demisia in urma alegerilor europarlamentare de duminica.

„Mi se pare jenant pentru politica maramureseana, de altfel si pentru cea nationala, ca niciun membru al Partidului Social Democrat nu si-a dat demisia, ca gest de onoare pentru o infrangere repurtata in aceasta maniera.

Vreau sa va reamintesc ca PSD-ul s-a clasat pe locul 3 atat la judet, cat si pe municipiu. PSD-ul a infrant in mod zdrobitor, motiv pentru care ma asteptam din partea unor politicieni mai tineri sa aiba un dram de onoare si sa accepte ca Maramuresul are o alta optiune.

Acest lucru nu s-a intamplat, toti psd-istii se tin de scaunele alea ca si cum ar fi ale lor pe veci, lucru care este regretabil. Transmit mesajul meu catre domnul presedintele Gabriel Valer Zetea sa-si dea demisia, sa faca un pas in spate, atat din functia politica pe care o are, cat si din functia administrativa de presedinte al Consiliului Judetean”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, in cadrul unei conferinte de presa.

El a mai mentionat ca maramuresenii „ne-au permis si ne-au dat incredere astfel incat sa castigam aceste alegeri in mod detasat. Si trebuie sa apreciem faptul ca un presedinte de Consiliu Judetean extrem de agresiv in ultimul timp, extrem de distant si care a avut foarte multe resurse, de toate felurile, pentru a bloca accesul la vot si pentru a bloca un exercitiu democratic si ma refer aici la domnul Zetea. De asemenea, la schimbarea de turnura rapida a domnului primar Catalin Chereches, care s-a orientat in a-l sustine pe domnul Dragnea, cu toate astea am castigat judetul si le multumesc inca o data maramuresenilor.

Este evident ca Partidul National Liberal nu a avut resursele suficiente pentru a adormi presa si niciodata nu a facut acest lucru, in schimb Partidul Social Democrat, prin domnul Zetea, a incercat de foarte mult ori sa blocheze accesul liberalilor si accesul oamenilor la informatie, ceea ce este regretabil”, a mai precizat purtatorul de cuvant al PNL Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole