Cristian Niculescu Țăgârlaș îi cere lui Cherecheș să doneze 50% din salariul de primar. Va accepta edilul provocarea?

home camp2
home camp2
home camp2

Consilierul local Cristian Niculescu Țăgârlaș solicită primarului Cătălin Cherecheș să doneze 50% din salariul lui pentru a fi un bun exemplu pentru cetățenii din urbea noastră. Pe de altă parte, Țăgârlaș spune că de la Gabriel Zetea, nu poate avea așteptări prea mari.

Alesul liberal vine tot cu o solicitare și în fața colegilor săi pe care îi roagă să aprobe proiectul de hotărâre prin care se renunță la 50% din indemnizația lunară, pe care aceștia o primesc.

Cristian Niculescu Țăgârlaș, consilier local PNL: ”Îmi doresc ca toți consilierii locali din Baia Mare să renunțe la 50% din indemnizațiile lunare, sume pe care să le direcționăm spre cauze sociale. Nu putem sta impasibili la problemele de care se lovesc oamenii pe care îi reprezentăm și care ne-au acordat alegere. Raportat la situația excepțională în care ne aflăm, primii cetățeni care trebuie să susțină comunitățile sunt demnitarii. În acest context, am inițiat un proiect de hotărâre, iar în proxima ședință a Consiliului Local Baia Mare le solicit colegilor să voteze inițiativa mea.

România, în momentul de față, se află în stare de urgență, iar sumele economiste la bugetul local prin diminuarea indemnizației lunare pentru consilierii locali vor putea fi folosite acolo unde acum e mare nevoie, în special pentru susținerea cadrelor medicale în lupta lor cu pandemia de COVID-19. Sper ca toți consilierii locali să voteze acest proiect de hotarare.

Pe această cale îi solicit domnului primar Cătălin Cherecheș să accepte provocarea mea de a dona jumătate din salariul său. Mă aștept ca domnul primarul să fie el însuși un adevarat exemplu pentru noi, toți. De la Zetea, ce să zic, … nu am așteptări …

Va accepta sau nu, edilul, această provocare? Rămâne de văzut. #stămacasă ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

3 Comments

  1. Nicu

    Aveţi între sat.Săsar şi Bozânta Mare trei iazuri de decantare dezactivate,dacă la cele două mai înalte,se sapă mijlocul şi se face dig,vă daţi seama ce gropi de gunoi ar fi şi aveţi şi sonde inverse,pentru colectarea apei,care trece printr-o staţie de epurare.

    Reply
  2. Nicu

    Am văzut că la primărie,s-au pregătit 3500,pachete cu materiale dezinfectante pentru coronavirus,care trebuiau distribuite,după cum am înţeles,persoanelor în vârstră şi cu venituri mici,dar s-a procedat altfel,sau nu am înţeles eu bine?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *