Cristian Niculescu Tagarlas isi propune sa duca orasul pe cele mai inalte culmi ale nivelului de trai

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

tagarlasAvocatul Cristian Niculescu Tagarlas a declarat in urma validarii candidaturii sale la Primaria Baia Mare ca isi doreste sa duca orasul pe cele mai inalte culmi in privinta nivelului de trai.

“Asa cum am dus steagul municipiului Baia Mare pe cele mai inalte varfuri ale lumii, tot asa imi propun ca, impreuna cu voi, sa ducem orasul pe cele mai inalte culmi in ceea ce priveste economia locala, nivelul de trai, locurile de munca si dezvoltarea municipiului nostru, intr-un mod transparent, onest si, mai ales, manifestand respect fata de baimareni”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Vezi si Pe surse – Oficial: Cristian Niculescu Tagarlas este candidatul PNL la Primaria Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Attila

    Apoi cu limbajul asta de epoca de aur nu se castiga alegerile. Plus ca e un limbaj foarte asemenator cu cel al lui kk, deci cum sa il copiezi pe maestrul rasucirii frazelor si sa vrei sa si il bati… Daca promiti aceleasi lucruri ca si kk, de ce ai vrea sa il inlocuiesti? In realitate, pentru a justifica de ce esti mai bun decat kk trebuie sa arati ca el nu e bun, nu sa promiti ceea ce si el promite. Cu asa un debut de comunicare electorala, pana si locul 2 e pierdut din start.

    Reply
  2. dilau

    prietene ciprian dragos, mor de curiozitate – nu pot sa dorm noaptea – sa aflu cu cine va vota doru dancus la locale. nu de alta dar, pina acum ceva timp, omul asta era un fel de analist la ziarmm. aproape nu era zi lasata de dumnezeu in care sa nu fie sunat pentru a-si spune parerea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *