Cristian Niculescu-Țâgârlaș, membru al delegației României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

Reclame home 1
Reclame home 1

Cristian Niculescu-Țâgârlaș membru al delegației României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei: ”Prezent fiind la prima sesiune din acest an a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) am participat la discuțiile în plen privind identificarea unei perspective eficiente în ceea ce privește gestionarea crizei războiului din Ucraina”.

În cadul ședinței a luat cuvântul, într-un discurs excepțional, co-fondatorul „Russian Action Committee” și președintele „Human Rights Foundation”, marele maestru internațional de șah și fost campion mondial, Garry Kasparov. În aceeași sesiune a mai avut o intervenție și Anastasia Shevchenko, activistă civică și membră a comitetului internațional având ca scop combaterea agresiunii Rusiei în Ucraina, cei doi făcând parte din organizații care apără drepturile fundamentale ale omului. Ambele personalități menționate au promovat o retorică cu un puternic impact emoțional, în care condamnă acțiunile regimului de la Kremlin și fac apel la solidaritate și susținere internațională.

”Discuțiile purtate în plenul APCE au vizat de asemenea subiecte majore, precum impactul conflictelor armate asupra mediului, tensiunile dintre Kosovo și Serbia, responsabilitatea autorităților în combaterea violenței sexuale în timpul conflictelor militare, toate teme importante pentru siguranța cetățenilor și securitatea Europei” a mai menționat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole