Cristian Niculescu Tagarlas: Miscarea zilnica antreneaza corpul si mintea (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlas la salaPrincipala problema a societatii moderne este sedentarismul. Oamenii renunta sa mai faca miscare invocand lipsa de timp sau epuizarea generata de activitatea la locul de munca. Acest stil de viata are insa efecte devastatoare asupra corpului si tonusului psihic, ajungand in final sa afecteze sanatatea. De aceea, este esential ca fiecare dintre noi sa gasim modalitatea potrivita de a face zilnic miscare sau sport.

“Sportul este o activitate care ne detensioneaza psihic dupa o zi foarte incarcata. Paradoxal, ne incarca cu energie chiar daca ne consuma din punct de vedere fizic, efectuand efort muscular. In ultima vreme activitatea fizica le lipseste multora dintre noi”, a declarat Kovacs Laszlo, antrenor Gold Star Gym Baia Mare.

Un exemplu despre cum se poate armoniza, intr-un context urban, viata personala, sportul si performanta profesionala este cel oferit de avocatul Cristian Niculescu Țagarlas, care desi are un program de lucru solicitant, reuseste sa imbine cu succes toate elementele necesare unei vieti sanatoase.

“Vin in aceasta sala de cativa ani, constient ca trebuie sa fac miscare in fiecare zi. Acest stil de viata ma mentine mult mai sanatos, mult mai puternic si mai pregatit pentru provocarile zile. Sportul trebuie sa faca parte din modul nostru de viata, deoarece ne asigura o dezvoltarea fizica si conditiile optime pentru a fi sanatosi. Indiferent de varsta pe care o avem, sportul este o necesitate cotidiana. In profesia mea, cea de avocat, cultura profesionala trebuie dublata de spontaneitate, o conditie fizica cat mai buna si o pregatire psihica superioara, iar in politica la fel, nu poti obtine performanta fara o pregatire fizica si psihica corespunzatoare“, a punctat Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

Lipsa timpului este doar o scuza folosita de cei care nu vor sa faca miscare, spun atat medicii, cat si instructorii. De altfel, sunt zeci de exemple care arata ca si oamenii de cariera pot face miscare zilnic daca stiu sa isi organizeze timpul, iar realizarile lor personale si profesionale sunt mai multe cu o programare buna.

“Cristian Niculescu Țagarlas este un vechi practicant al acestui sport, este un promotor al sportului in general. Desi are o activitate profesionala mai degraba statica si intelectuala, el isi gaseste timp fie dimineata, la prima ora, fie seara sa faca miscare. Genul acesta de oameni sunt de apreciat“, a mentionat fosta mare sportiva Monica Muresan, antrenor Gold Star Gym.

Andreea FAT

[youtube width=”700″ height=”400″]https://www.youtube.com/watch?v=DUZ3RlYscq0[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    mai draga andreea/monica, promit ca ma duc sa alerg alaturi de prietenu tagarlas cu o singura conditie – pe banda aia care numara km sa-mi amenajati 2 locuri : unul pentru o scrumiera si altul pentru 1/2/3…. peturi de noroc. bag mina-n foc ca iese fum din banda inainte sa termin eu lemeu si norocul.:))))

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2