Cristian Niculescu Tagarlas: “Nu exista doar un atac la adresa doamnei Kovesi, este un atac centralizat”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedinte PNL Maramures si consilier local, Cristian Niculescu Tagarlas, afirma ca situatia fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, reprezinta nu doar un atac la adresa acesteia, ci un atac centralizat la nivelul tuturor institutiilor care ar putea pune in pericol guvernarea.

“Nu exista doar un atac la adresa doamnei Kovesi, este un atac centralizat, bine gandit, strategic la nivelul tututor institutiilor care ar putea sa puna in pericol imaginea si guvernarea domnului Dragnea in cadrul Romaniei.

Legea bugetului duce la o subfinatare clara a SRI-ului, in conditiile in care acest serviciu este foarte important pentru Romania.

Intotdeauna PSD-ul a incercat sa genereze un foc foarte mare de dreapta ca sa poata sa lucreze in stanga.  Si ma refer la bocarea discutiilor esentiale pe buget prin scandalul generat de chemarea la Parchet a doamnei Kovesi in calitate de suspect. Esential este sa vedem cine a fost procurorul care a ancheteaza acest caz, este doamna celebra de la Constanta, cercetata, de altfel, penal pentru divulgarea de secrete din cadrul Parchetului.

Vreau sa va spun ca dupa 19 ani de activitate in domeniul justitiei ca si avocat este pentru prima data cand observ o lupta a procurorilor intre ei”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o conferinta de presa.

De asemenea, in opinia acestuia, se doreste ca institutiile de forta care “au pus in pericol scurgerea financiara catre PSD” sa fie desfiintate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2