Cristian Niculescu Tagarlas: „Nu se pot schimba denumiri sau elemente de notorietate la nivelul Municipiului Baia Mare doar pentru ca un lider vremelnic PSD-ist are vise de prea multa inaltare”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Purtator de cuvant al PNL Maramures si consilier local, Cristian Niculescu Tagarlas, considera ca nu se pot schimba denumiri sau alte elemente de notorietate din Baia Mare „doar pentru ca un lider vremelnic PSD-ist are vise de prea multa inaltare”.

Afirmatia liberalului vine in contextul unor precizari recente ale presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, cu privire la blocarea schimbarii denumirii Casei Tineretului de catre Consiliul Local Baia Mare, lucru care ar duce la ratarea obtinerii unei finantari pentru reabilitarea cladirii.

„Pentru a da o informare corecta publicului si pentru a evita interpretari de genul urmator Consiliul Local se opune oricarei initiative chiar daca ea este benefica, chipurile, in primul rand il trimit pe domnul Zetea sa mai studieze legea si sa-si justifice actele administrative in momentul in care le face.

In primul rand, proiectul de hotarare, asa cum a fost el redactat, nu este semnat de domnul Zetea. Dumneavoastra stiti foarte bine ca orice document pentru a putea sa fie luat in considerare pleaca de la semnarea si asumarea unui document”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, in cadrul unei conferinte de presa.

Cristian Niculescu Tagarlas mai afirma ca raportul care a stat la baza proiectului de hotarare ce viza schimbarea denumirii Casei Tineretului din Baia Mare (retras de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Judetean din urma cu cateva zile) nu explica, printre altele, care este ghidul sau linia de finantare a obiectivului.

In plus, el mai adauga ca PNL si liberalii din CL Baia Mare nu se vor opune niciunui proiect important.

„In alta ordine de idei, orice act administrativ trebuie sa aiba la baza o justificare, un temei factual si unul juridic. Vreau sa va spun ca raportul cu privire la proiectul de hotarare este absolut copilaresc, poate in clasa a doua sau a treia ar fi fost o experienta administrativa extrem de importanta.

Nu-mi explica care este ghidul de finantare, care este linia de finantare. Astfel de situatii sunt, din punctul meu de vedere, abuzive, nu se pot schimba denumiri sau elemente de notorietate la nivelul Municipiului Baia Mare doar pentru ca un lider vremelnic PSD-ist are vise de prea multa inaltare.

In raport cu aceasta situatie, va rog sa aveti in vedere ca Partidul National Liberal si reprezentantii acestui partid serios in cadrul Consiliul Local nu se vor opune niciunui proiect important”, a mai mentionat purtatorul de cuvant al PNL Maramures.

Vlad HERMAN

Vezi si Casa Tineretului din Baia Mare ar putea fi reabilitata. Ce mai lipseste

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2