Cristian Niculescu Tagarlas nu va candida la Primaria Baia Mare. Afla planurile lui de viitor

Reclame home 1
Reclame home 1

Anuntul a fost facut, ieri, chiar de vicepresedintele PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas, in cadrul conferintei de presa desfasurata la sediul partidului. Informarea a fost facuta dupa ce organizatia liberala a dat startul depunerii candidaturilor pentru scaunul de primar al Municipiului Baia Mare.

Cristian Niculescu Tagarlas, vicepresedinte PNL Maramures: “Ma bucur foarte mult ca aceasta competitie a fost pornita pentru ca Partidul National Liberal, la nivelul Municipiului Baia Mare, are nevoie de o competitie reala iar candidatii trebuie sa fie pregatiti din timp pentru a putea avea un real succes in campanie. Vreau sa va spun ca nu doresc sa particip, in competitia interna, pentru pozitia de candidat la postul de primar al Municipiului Baia Mare.”

Intrebat daca numele sau se va regasi pe lista consilierilor locali, Cristian Niculescu Tagarlas a precizat: “Depinde foarte mult de cel care va candida. Daca va avea nevoie de priceperea mea in activitatea Consiliului Local Baia Mare voi accepta cu mare placerea sa intru in echipa acestuia.”

Politicianul are planuri mari de viitor insa a fost ceva mai rezervat in detalierea acestora: “Sincer ma gandesc catre zona de parlamentare”.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole