Cristian Niculescu Tagarlas : “Oamenii din Ferneziu nu trebuie mintiti. Problemele lor sunt si problemele noastre”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

intalniri cetateni ferneziu (4)Duminca din 22 mai a fost o zi plina de evenimente, candidatul liberal la Primaria Municipiului Baia Mare, insotit de viitorii consilieri locali, senatorul Rogojan si vicepresedintele TNL Ionel Bogdan, fiind in doua randuri in mijlocul locuitorilor din cartierul Ferneziu. Echipa de campanie a constatat ca baimarenii din acea zona sunt oameni simpli dar hotarati, care isi sustin cu tarie punctele de vedere.

“Ni s-au facut mereu promisiuni peste promisiuni. Toti vin in campanie si spun, facem aia , facem aialalta si intr-un final se duc si uita de cele promise. Ne-am saturat sa fim minititi si considerati un cartier marginas in care strazile sunt sparte si praful cat casa”, au mentionat cetatenii din zona, la intalnirea cu avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Problematica zonei este una comuna cu cea din majoritatea cartierelor municipiului. Se sparg strazile si trotuarele care mai apoi sunt carpite, salubrizarea se face din mersul masinilor gunoierilor, zonele verzi care tin de domeniul public sunt insalubre, iar politia locala se manifesta ca si cum nu ar exista.

“Domnule avocat, vedeti ghereta aia? E goala si acum si tot timpul. Inauntru e un scaun si o masa pline de praf, gardienii astia cand vin se baga la o cafea la bufet, dupa care se duc in treaba lor sau trec din mers cu masina de parca ar fi in concediu. Decat asa mai bine lipsa , ca ii pacat de banii aruncati pe nemunca”, au spus locuitorii din zona centrala a cartierului Ferneziu.

Intrucat o parte din cetatenii care stau in zona Limpedea s-au plans ca sunt aproximativ 15 familii izolate care pentru a ajunge la gospodariilor lor trebuie sa treaca peste un pod de lemn subred, sau direct prin vadul paraului care desparte drumul de casele lor. Candidatului liberal s-a deplasat la fata locului constatand ca nemultumirile acestora sunt indreptatite.

“Nu este admis sa pui in pericol viata locuitorilor orasului tau. In plin secol XXI , intr-un oras resedinta de judet, sa trebuiasca sa treci cu masina prin vadul apei sau pe un pod care este impropriu si pentru traficul pietonal,  este lipsa de respect fata de concetatenii tai. Nu este vorba de o investitie insuportabila. Trebuie doar bun simt si responsabilitate”, a punctat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Invitat de membrii comunitatii la o intalnire cu cetatenii unui cult neoprotestant, candidatul la Primaria Municipiului Baia Mare a fost prezent seara la lacasul de cult de pe strada Oituz, unde dupa slujba a stat de vorba si s-a adresat baimarenilor prezenti. Acestia au mentionat problemele cu care se confrunta: lipsa de viziune urbanistica, aglomeratia din cartiere si modul gresit in care se gestioneaza serviciile publice din zona.

“A fost o zi extrem de productiva si interesanta. Oamenii simt nevoia sa comunice si sa-si spuna pasurile. Am reafirmat ca voi instaura legalitatea si transparenta in orasul nostru, astfel incat cetatenii sa poata decide prin consultarea lor directa, asupra problemelor cu care se confrunta fiecare cartier. Oamenii nu mai vor spectacole si risipa de bani, vor parcari, trafic sigur, ordine publica si respect din partea autoritatilor. Si asa va fi dupa 5 iunie”, a concluzionat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, dupa o zi activa si dinamica petrecuta in mijlocul comunitatii.

Andreea FAT

intalniri cetateni ferneziu (1)

intalniri cetateni ferneziu (2)

intalniri cetateni ferneziu (3)

intalniri cetateni ferneziu (5)

intalniri cetateni ferneziu (6)

intalniri cetateni ferneziu (7)

intalniri cetateni ferneziu (8)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Ionel

    Pai gardienii, am înțeles că au limitati kilometrii de patrulare la 40 km…asa cacmai mult de două ture de Ferneziu nu prea pot face…inîrest trebuie să stea nu prea departe de masini pentru a putea ajunge urgent în caz de intervenție.
    De ce credeticcă s-a rupt protocolul cu Politia Națională ? Deoarece frecau doar menta în zona. Ferneziu-Firiza e un cartier mare…cu 40km, în care e inclus si drumul de lasilpână la BM nu prea ai ce face…decatdsă freci…menta.
    Polițiștii locali, mai ales conducerea se ocupă văd cu Campania electorala pentru un anumit candidat

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2