Cristian Niculescu Tagarlas, pe muntele Pico de Orizaba: “Mexicul este un izvor de senzatii” (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ajuns pe pe cel mai inalt vulcan din America de Nord (Pico de Orizaba – 5631 m), consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas a postat pe pagina de Facebook un scurt filmulet cu peisajul de la cei peste 5.600 de metri inaltime, dar si un mesaj referitor la aceasta experienta.

Printre altele, liberalul declara ca incercari de acest fel ne provoaca si ne fac speciali, indiferent de domeniul in care obisnuim sa ne autodepasim.

“Am ajuns pe un munte frumos, Pico de Orizaba, am simtit inca o data presiunea aerului rarefiat si efortul de a depasi barierele confortului uman. Nu regret deloc ca putinele minute de extaz de pe varf au fost precedate de zeci de ore de efort.

Imi place senzatia ca pot sa trec peste greutati si sper ca relatarea de acum sa fie la un momentat dat un sprijin pentru altii si chiar o buna motivatie de reusita.

Incercari de acest fel ne provoaca si ne fac speciali, indiferent de domeniul in care obisnuim sa ne autodepasim, sa ne fortam limitele. Fiecare dintre noi avem nevoie de provocari ca sa fim cu adevarat multumiti in viata.

Suntem liberi sa ne urmarim visele si sa ne proiectam viata dupa cum ne place. Unii prefera bunurile materiale, altii faima. Eu am ales sa ma imbogatesc spiritual prin cunoasterea altor civilizatii si culturi ale lumii.

In calatoriile mele am invatat sa nu decid ce e bun si ce e rau raportat la viziunea mea ori stereotipurile care ne inconjoara. Mi s-a intamplat acum si in Mexic, unde am urcat pe cel mai inalt vulcan din America de Nord (Pico de Orizaba – 5631 m), dar am si intalnit o lume aparte.

Mexicul este un izvor de senzatii, e locul in care urmele culturii aztece se imbina cu cele ale colonialismului spaniol si a revolutiei pentru dobandirea independentei”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *