Cristian Niculescu Tagarlas: Performanta in cariera se obtine prin perseverenta si curaj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlasInvitat la un eveniment dezbatere despre cariera profesionala, avocatul Cristian Niculescu Țagarlas le-a vorbit tinerilor baimareni despre modalitatile prin care pot obtine performante deosebite atat in activitate cat si viata. Astfel, elevii si studentii prezenti la manifestarea care s-a desfasurat marti, 19 aprilie, la Centrul Universitar Nord din Baia Mare, au avut ocazia sa primeasca cele mai bune sfaturi si idei de la specialisti care activeaza cu succes in  mediul de afaceri dar si de la medici, profesori universitari si reprezentanti ai ONG-urilor.

Presedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, le-a mai transmis tinerilor prezenti ca este foarte important sa isi stabileasca prioritatile, optand pentru domenii performante, astfel incat studiile universitare si educatia complementara sa le asigure o cariera de succes.

“Am fost invitat de catre organizatori pentru a sustine un discurs in fata studentilor din perspectiva initierii in cariera. Plecand de la faptul ca am 15 ani experienta in avocatura, am prezentat tinerilor prezenti aspecte din experienta mea personala,   modul in care am reusit sa fac performanta atat in cariera cat si in viata, subliniind si faptul ca exista similitudini intre performantele mele din expeditiile montane si activitatea profesionala. Trebuie sa-ti doresti sa realizezi mereu mai mult,  atat in profesie cat si in viata. Acesta este cheia succesului”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Attila

  „am reusit sa fac performanta atat in cariera cat si in viata”
  Viata are criterii de performanta? (…)
  Cat despre performanta in politica: prietenia cu kk si ciceu, dezicerea de anghel (care, orisicat, l-a impus in pnl), balacareala cu stef, etc.
  Curat performante. Pacat ca acestea au profitat doar lui. Asa si kk e performant.

  Reply
  1. mitru

   Depinde cum privesti lucrurile,unii au performat la mai multe neveste,altii la traseism prin partide.Poti sa performezi la concedii exotice sau la un sport de nisa cum face el,de exemplu.Cum ar fi sa apara cake si sa ne zica cum a performat el in intalnirile cu babele,ca are carisma ca Fuego sau de cand e el primare,vorba uneia de pe retele,se ascund functionarele sub mese de frica sa nu le prinda frecand menta..

   Reply
   1. Attila

    Hahaha! Buna asta, cu performatul la …De aceea ziceam ca viata nu se evalueaza in criterii de performanta. Poate cel mult in cat de implinit te simti, dar mai ales ce ai oferit celorlalti, ce ai lasat in urma ta (lacrimi sau bucurie). Ambitia de a „performa” in viata e ridicola si denota doar infatuare. E ca si cum ai face…cu singurul scop de a fi performant, uitand sa simti placere si sa oferi tandrete.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2