Cristian Niculescu Tagarlas, precizari dupa decizia CCR in privinta modificarilor aduse Codurilor Penale

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Purtatorul de cuvant al PNL Maramures si consilier local, Cristian Niculescu Tagarlas, a declarat, in urma deciziei CCR cu privire la modificarile aduse Codurilor penal, ca spera ca pesedistii sa fie constienti ca popularea parlamentului si a guvernului cu analfabeti disfunctionali si neprofesionisti de cariera determina suferinta continua a tuturor romanilor.

“Judecatorii CCR au decis, astazi, ca legile de adoptare ale Codului Penal si Codul de Procedura Penala sunt neconstitutionale.

Intre-un stat de drept functional, in care nu se intampla tragedii de genul celei recente de la Caracal, o asemenea decizie n-ar trebui sa existe.

Din pacate, romanii sunt obligati sa fie martorii unor astfel de drame, pentru ca PSD-ul a actionat impotriva cetateanului de rand ca sa-si conserve puterea politica si pe cea a castei de corupti pe care a creat-o in jurul partidului.

Sper ca pesedistii sa fie constienti ca popularea parlamentului si a guvernului cu analfabeti disfunctionali si neprofesionisti de cariera determina suferinta continua a tuturor romanilor. PSD nu a aratat ca este un partid dedicat cetateanului, ci doar banului”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *