Cristian Niculescu Tagarlas: “Primaria Baia Mare trebuie sa comunice datoriile acumulate fata de firmele care repara drumurile”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlas

Lucrarile de reparatii la drumurile din municipiul Baia Mare se efectueaza in mod pompieristic si fara profesionalism, din motive strict electorale. Criticile justificate ale cetatenilor nu trebuie rezolvate risipind banul public prin metode si decizii lipsite de profesionalism, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Presedintele PNL Baia Mare a reactionat fata de modul in care Primaria Baia Mare a tinut sa “rezolve” o problema importanta a orasului si astfel sa acopere problemele mult mai grave cu care se confrunta.

Luarea de atitudine a survenit rezilierii contractelor de intretinere si reabilitare a drumurilor din municipiu si incheierea unui acord cadru cu o firma din Cluj.

“Primarul a mentionat ca o firma avea niste preturi duble fata de momentul actual, chipurile adjudicate la o licitatie publica organizata sau patronata de catre domnul primar. Daca asa au stat lucrurile, ce a pazit domnul primar cinci ani de zile? Pentru ca acest contract s-a desfasurat in cinci ani de mandat. Sa inteleg ca domnul primar a tolerat pana in acest moment ilegalitatea? Atunci care au fost motivele de reziliere si ce a determinat respectiva rebransare a orasului la un alt contract si la o alta atitudine fata de acesti prestatori de servicii”, a mentionat Cristian Niculescu Tagarlas.

Avocatul a cerut sa se faca publice creantele pe care municipiul Baia Mare le are fata de cele patru firme agreate, pana de curand, sa se ocupe de reabilitarea drumurilor orasului.

“S-ar putea sa ne aflam intr-o alta situatie mult mai complicata in care nu exista un motiv efectiv de reziliere, ci doar incapacitatea de plata. Astfel, primarul incearca sa iasa dintr-o situatie atipica, respectiv sa faca platile catre aceste entitati, motiv pentru care a mers pe o fortare a contractului, o reziliere, incheierea unui contract nou si obligarea noului contractant sa-si efectueze lucrarile ca sa acopere din punct de vedere electoral necesitatile comunitatii noastre”, a indicat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Liderul liberal a mai amintit, in conferinta sa de presa, ca nici lucrarile nu sunt de calitate, reparatiile proaste efectuate prin cartiere fiind probate cu fotografiile incarcate de baimareni pe retelelele de socializare.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2