Cristian Niculescu Tagarlas: „Respectam intocmai principiile democratiei care se manifesta prin vot” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CNT conferinta (1)Presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, a anuntat ca echipa liberala din Consiliul Local se va ghida dupa principiile legalitatii, transparentei si moralitatii in administratie.

Totodata, intr-un comentariu cu privire la rezultatele alegerilor locale din 5 iunie, liderul liberal a aratat ca PNL respecta principiile democratiei care se manifesta prin vot, dar ca nu se poate trece cu vederea ca optiunea electoratului prezent la urne a fost emotionala si nicidecum rationala.

„A fost o campanie atipica si am spus acest lucru de la inceput. Este complicat sa lupti contra unui adversar care nu se afla in stare de libertate, este extrem de complicat sa lupti contra unei stari emotionale si acest lucru s-a vazut in rezultatul votului. Noi respectam intocmai principiile democratiei care se manifesta prin vot, recunoastem aceasta forta a baimarenilor de a-si delega reprezentanti atat in Consiliul Local, cat si in ce priveste primarul orasului Baia Mare. Vom fi foarte atenti la evolutia ulterioara a tuturor elementelor de pe scena politica baimareana”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare, in conferinta de presa sustinuta astazi, 7 iunie.

Liderul liberal a declarat ca  la acest moment este importanta clarificarea viitorului administratiei publice a municipiului Baia Mare. De asemenea, raspunand intrebarilor presei, a aratat ca este pregatit sa negocieze cu alte formatiuni politice pentru a obtine majoritate in Consiliul Local Baia Mare.

„Continuam demersul nostru indiferent de ce se va intampla. Fie ca ramanem in opozitie in Consiliul Local, fie ca o sa intram impreuna cu o structura negociata la guvernare locala, noi suntem pregatiti pentru ambele variante. Configuratia Consiliului Local este una dintre cele mai pestrite de pana acum. Impreuna cu colegii mei vom acoperi cu profesionalism cele trei comisii de specialitate din Consiliul Local, iar, asa cum spunea un clasic politic din Baia Mare, campania incepe in prima zi dupa ce castigi sau pierzi alegerile, prin urmare vom continua”, a mai adaugat Cristian Niculescu Tagarlas.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

 1. Farfuridi

  …dute-n munti candiadatule de serviciu.
  Continua acolo.
  Din respect si demnitate da-ti demisia de la carma PNL-ului.
  Nu constientizezi ca iar ti-a fost echivalata personalitatea morala si politica ( pt. acata oara)
  prin cunatumul procentajului inregistrat>
  Pe roamaneste …iar ai luat-o rau de tot.
  \Mai lasa-ne si tu …impreuna cu cel ales (de cei multi dar …).
  Ia-l si pe Tataru cu tine si lasati-ne…
  Ca pe cel ales o sa ni-l ia cei in drept in urma faptelor sale.
  Si uite asa scapam de voi si poate ne vine mintea la cap si la cei multi dar …si la cei cu bun simt care din lehamite
  si deceptie nu au iesit la vot.
  De ce nu am (au) iesit la vot?
  Simplu :
  pe cine sa votez(votam)?
  Unul cu probleme penae ( cei drept inca neconfirmate integral printr-o condamnare definitiva si irevocabila) si in momentul de fata ales primar dar in fapt real retinut la Gherla si trimis in judecata.
  Altul -candidatul infatuat de serviciu ,perdant de fiecare data (vezi istoricul) avocat cu discurs nazal si cu atitudine de vataf mosieristic.
  Si cel din urma …pe bune ultimul,alcoolistul (nu ca metahna ci ca activitate comerciala in anii 90-2000) cu un trecut socio-economic si maoral execrabil .
  Asa ca uite de aia nu am iesit sa votez nici eu nici cei cu bun simt.
  Din lehamite.
  Acum ma simt un las si un tradator …
  Pt. ca datorita mie si celor care gandesc ca mine (care au stat deoparte) am reusit sa dam ocazia sa devenim un oras care i-au uimit pe toti din tara si chiar din lume..si nu intr-un mod pozitiv.
  Imi cer scuze si promit ca data viitoare nu voi mai sta deoparte.
  Votul meu va conta …poate!
  Dar macar voi fi cu constiinta personala intr-un echilibru,
  ca am facut ceea ce am putut ,la nivelul cetateanului de rand care isi doreste o viata decenta,sa munceasca, sa-si creasca copii,sa-si platesca taxele sa imbatraneasca si sa se pensioneze asteptand paragul final cu crezul ca a facut totul in limita normalului si a bunei decente.
  Si toate astea in orasul meu siin mod egal al nostru (vostru).
  Inca odata imi cer scze de lasitatea de care am dat dovada prin neiesirea mea la vot.
  Si nu pt. a vota impotriva cuiva, ci pt. a vota ceea ce vreau si mai ales ceea sau pe cel care-mi intruneste nazuintele mele de baimarean de cetatean de OM.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2