septembrie 17, 2021

Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”România merită o administrare corectă și coerentă!”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul PNL Maramureș pentru Senatul României, Cristian Niculescu Țâgârlaș, consideră că țara merită o administrare corectă și coerentă.

Totodată, acest mai spune că amânarea alegerilor la o dată nedefinită nu va face decât să prelungească blocajele din prezent și că este vital să votăm acum un Parlament competent.

”Lupta politică trebuie să fie pe idei și proiecte, în beneficiul cetățenilor, nu pentru un grup restrâns de actori politici.

Legislativul și executivul trebuie să lucreze împreună pentru cetățeni! Acum, când România se confruntă la fel ca întregul mapamond cu o criză majoră, avem nevoie de un parlament competent și dedicat menirii sale.

Partidul National Liberal și-a asumat o guvernare dificilă și nu a fugit de răspundere când Europa a devenit epicentrul pandemiei SARS-Cov-2. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de o majoritate parlamentară care să susțină proiectele PNL pentru România, o majoritate parlamentară care să lucreze cu guvernul pentru cetățeni. Mesajul Președintelui României vine să întărească această nevoie de stabilitate în vederea unei bune administrări.

Amânarea alegerilor la o dată nedefinită nu va face decât să prelungească blocajele de acum. Este vital să votăm acum un Parlament competent! Am convingerea ca proiectele noastre, ale PNL, sunt în acest moment, cele mai bune pentru România și pornesc la drum conștient că rolul meu în Senatul României va fi unul în beneficiul Maramureșului, în beneficiul României”, a spus Cristian Niculescu Țâgârlaș, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2