Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: bugetul care tocmai a fost votat în Parlament este unul al redresării și al creșterii economice

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La capătul a zeci de ore de dezbateri pe proiectul bugetului de stat, acesta a fost votat acum câteva ore în plenul reunit. Senatorul PNL, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a dorit să transmită un mesaje maramureșenilor:

„Am votat, astăzi, în Parlament, bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021.

În bugetul pentru acest an, sunt prevăzute sume suplimentare pentru plata pensiilor și a alocațiilor majorate, precum și sume record pentru proiectele de investiții. Nu vor fi introduse noi taxe și impozite și nici nu vor crește cele existente.

În 2021, veniturile bugetului general consolidat vor fi de peste 64,9 miliarde de lei, în creștere cu 42,4 miliarde de lei față de anul precedent.
În ceea ce privește sănătatea, un domeniu grav afectat de pandemie, Ministerul Sănătății are alocate 11,4 miliarde de lei, mai mult cu 700 de milioane de lei față de anul 2020. http://mirziamov.ru/mfo-online/zaim-ekapusta.html
Oamenii trebuie să știe că bugetul care tocmai a fost votat în Parlament este unul al redresării și al creșterii economice, care încurajează investițiile, reforma și dezvoltarea.”

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Nu sint sentimental nici romantic, dar tare imi doresc ca guvernul actual, destul de greu incercat pina acum (si sper sa nu vina si inundatii in primavara, sau alte necazuri naturale) sa dea o lectie tuturor ciolacilor si sosoacelor care vorbesc ca sa aiba activitate parlamentara.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *