Cristian Niculescu Tagarlas si Cosmin Andron au cucerit cel mai inalt varf din nordul Africii (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian-niculescu-tagarlasConsilierul local baimarean Cristian Niculescu Tagarlas si alpinistul Cosmin Andron au cucerit cel mai inalt varf din nordul Africii, respectiv Toubkal din Muntii Atlas.

Cei doi au urcat duminica, 30 octombrie, pe varful inalt de 4.176 metri la ora 8.30.

Ca si in celelalte expeditii, Cristian Niculescu Tagarlas a dus si steagul Municipiului Baia Mare.

Vlad HERMAN

cristian-niculescu-tagarlas-in-muntii-atlas-4

muntii-atlas-1

muntii-atlas-2

muntii-atlas-3

muntii-atlas-5

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Ion Frunza

  Nu e si primarul interimar Rob cu ei?Nu de alta dar frunzele nematurate de pe trotuare s-au transformat in noroi…Or fi bune frunzele care se descompun pentru arbori ( desigur pentru cei care au rezistat secetei din vara) dar parca e prea mult pentru incaltamintele baimarenilor sa nu mai zic ca admiratorii si votantii lui cake pot sa-si rupa picioarele.

  Reply
 2. daniel

  De data asta Tagarlas e băiat destept,il lasa pe Dolha sa-si rupa gatul din punct de vedere politic la viitoarele alegeri.Incrancenarea liberalilor impotriva maririlor de salarii ii va face chiar si pe simpatizantii liberali sa voteze PSD.

  Reply
  1. Attila

   Da, mai nou lasitatea si oportunismul caracterizeaza pe cineva drept “baiat destept”.
   In timp ce pnl decade si cade in afara oricaror principii, in timp ce langa sigla cu sageata ranjeste kk sustinandu-si mama si interesele proprii, baiatul destept, autodeclarat mare lider liberal, toba de carte si de principii “cucereste” munti (in traducere, se plimba turistic) pe care arboreaza drapelul orasului.
   Priveste deci aceste 2 imagini (tagarlas langa drapel si kk langa mama-sa) si vei vedea ca nu sunt deloc diferite, ele reflecta caracterul a 2 baieti destepti, care ar face orice pentru a cuceri ceea ce le gadila orgoliul: putere, imagine, bani.
   Nu zic mai multe, ca vad ca pe aici revin vechile obiceiuri de a inchide gura celor care spun adevarul.

   Reply
 3. dan

  Senzațională știre! De faptul ca nu-și plătește impozitele un da-ți o știre? Sau de dosarul penal ,,avocatul” de la sighet, in care a incasat onorarii exorbitante de la fostul primar penal liberal

  Reply
 4. grigore

  Nu degeaba s-au asociat cu PDL-istii,nu vor nici marirea salariului minim dar nici cresteri salariale ci sa poata doar sa cheltuiasca banii pe ce vor ei.Relu Fenechiu doar la o simpla spaguiala din bani publici si-a tras vreo 4,3 milioane de euro.Liberal sadea.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2