Cristian Niculescu Tagarlas solicita primarului sa pregateasca o lista cu proprietarii de masini si imobile afectati de furtuna

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas ii solicita primarului municipiului Baia Mare de a intocmi o lista cu toti proprietarii de autoturisme si imobile care au fost afectat de furtuna de marti.

El considera ca Guvernul trebuie sa-si asume prejudiciile cauzate in mod direct de nefunctionalitatea sistemului de alertare.

“Solicit in mod imperativ primarului municipiului Baia Mare de a pregati din punct de vedere formal o lista cu toti proprietarii de autoturisme si imobile care au fost afectate de intemperiile din data de 28 mai.

Important este sa intelegem ca sistemul de alertare este un sistem public care nu a functionat, iar baimarenii au fost prejudiciati de incapacitatea acestui sistem de a functiona, motiv pentru care Guvernul Romaniei trebuie sa-si assume prejudiciile cauzate in mod direct acestor proprietari. Acest demers va fi urmarit de catre noi si va fi aspru sanctionat daca nu va fi respectat”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *