Cristian Niculescu Tagarlas: „Suntem o echipa puternica si vom administra Baia Mare cu responsabilitate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CNT conferinta (1)Presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Țagarlas, este increzator cu privire la rezultatul alegerilor locale de duminica, 5 iunie, idee subliniata in conferinta de presa sustinuta joi, 2 iunie, la sediul de campanie.

Candidatul PNL pentru Primaria Baia Mare a spus ca este mandru de echipa sa si de modul cum s-a derulat activitatea din perioada campaniei electorale.

„Am alaturi o echipa profesionista. Impreuna am lucrat extrem de bine si ne indreptam catre un rezultat pe care il anticipam ca fiind pozitiv. PNL Baia Mare va castiga aceasta competitie pentru ca am avut cel mai bun program si cea mai bogata agenda de lucru. Cu siguranta ati observat ca in aceasta competitie, cu toti colegii am respectat cele trei elemente de baza ale conceptului liberal: legalitatea, transparenta si moralitatea. Impotriva Partidului National Liberal Baia Mare nu s-a facut nicio sesizare de incalcare a prevederilor electorale si nu s-a depus nicio contestatie. Am respectat intocmai legea, atat in perioada de precampanie cat si in campanie”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, candidatul PNL pentru Primaria Baia Mare.

Intrebat de jurnalistii prezenti la eveniment despre mesajul sau pentru alegatorii care nu s-au decis cui sa ofere votul de incredere, Cristian Niculescu Țagarlas a mentionat ca este imperios nevoie ca baimarenii sa voteze rational.

„Este important sa fie votat un om aflat in libertate, capabil sa exercite prerogativele functiei de primar. Nu este normal sa votezi un om care nu este in libertate. Acest vot trebuie sa fie unul rational, care sa contribuie la dezvoltarea orasului Baia Mare, si nu unul emotional, consecinta a unei empatii de natura a genera neajunsuri pentru comunitate. Banii proveniti si din buzunarele baimarenilor nu trebuie sa fie risipiti pentru a finanta o noua competitie electorala. Resursele financiare respective trebuie folosite pentru a construi locuinte destinate tinerilor si pentru investitii in infrastructura. Mesajul meu este unul puternic si ferm. Votati pozitia numarul 1 pe buletinele de vot”, a concluzionat Cristian Niculescu Tagarlas, presedintele PNL Baia Mare.

Biroul de presa al PNL Baia Mare

CNT conferinta (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2