Cristian Niculescu Tagarlas: „Suntem pregatiti pentru o campanie curata”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlasCandidatul PNL la functia de primar al Municipiului Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, a tinut sa infirme faptul ca ar exista o pozitie impotriva candidaturii sale din partea liberalilor baimareni.

Acesta afirma ca este pregatit pentru o campanie curata si civilizata.

„Din punctul meu de vedere este un moment foarte important pentru PNL Baia Mare si PNL Maramures. Cei doi candidati, printre care ma regasesc si eu, avem o sustinere totala in cadrul organizatiei judetene si, in ceea ce ma priveste pe mine, si in Baia Mare. Infirm orice fel de discutii sau pozitii exprimate in presa ca ar exista o pozitie in cadrul organizatiei PNL Baia Mare impotriva candidaturii mele. Asa ceva nu exista.

In alta ordine de idei suntem pregatiti pentru o campanie curata, o campanie civilizata, o campanie care sa aduca in fata proiectele noastre pentru cetateni si interesele comunitatii ca si fundament, nu animozitati personale, nu razboaie personale, nu vendete, ci doar un tratament corect fata de cetateni si un tratament corect fata de cei care urmeaza sa fie informati de catre noi in cadrul campaniei”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas.

Avocatul liberal a mai mentionat faptul ca este onorat sa faca echipa cu Mircea Man.

„Sunt, in acelasi timp, onorat ca pot sa fac o echipa cu domnul Mircea Man, nu se poate o campanie pe Baia Mare care sa nu implice si o viziune asupra judetului si, de asemenea, nu poate exista o viziune a judetului prin si excluderea Baii Mari. Acesta este si motivul principal pentru care va exista si o colaborare de proiecte intre mine si domnul presedinte Mircea Man”, a adaugat Cristian Niculescu Tagarlas.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Attila

    Sa traduc. Campanie curata inseamna neatacarea primarului in functie in punctele sale vulnerabile. Perfect, lupta pt locul 2 va fi grea, desigur. Curat murdar!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2