Cristian Niculescu Tagarlas sustine promovarea femeilor in politica si viata publica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

OFL-PNL-Tagarlas-18-02-2016Presedintele interimar al PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, a mentionat ca subiectul diversitatii de gen in reprezentarea politica constituie o prioritate pentru partid. Declaratiile au fost facute in cadrul intalnirii cu Organizatia Femeilor Liberale (OFL) Maramures, desfasurata miercuri, 17 februarie.

„Partidul nostru militeaza pentru promovarea femeilor in politica, chiar daca unii membri barbati o considera ca fiind o forma de discriminare pozitiva. Prezenta colegelor noastre in functii decizionale poate genera efecte pozitive importante, de natura a declansa o competitie reala a valorilor interne. Sustinem egalitatea de sanse a femeilor in viata publica, ca principiu fundamental intr-o societate moderna si civilizata”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Pozitia exprimata de presedintele interimar PNL, privind rolul si locul femeilor in politica locala, a fost apreciata de reprezentantele OFL care si-au manifestat sustinerea publica fata de candidatura avocatului Niculescu Tagarlas.

„In activitatea mea de avocat am constatat ca sunt mult mai rare cazurile de coruptie in randul femeilor, extrem de putine chiar si la nivel national, in timp ce sute de barbati care detin demnitati publice sunt cercetati sau au fost condamnati pentru asemenea delicte. Acest aspect demonstreaza in mod clar ca femeile sunt mai putin vulnerabile si mult mai responsabile”, a mai spus candidatul PNL la Primaria Municipiului Baia Mare.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2