Cristian Niculescu Tagarlas: “Tinerii trebuie sa preia initiativa in Baia Mare”

PNL

CNT tineri (4)La un “interviu de angajare” s-au prezentat candidatii la postul de primar al municipiului Baia Mare in urma invitatiei primite din partea mai multor organizatii de tineret din municipiu.

Tineri care la alegerile locale din 5 iunie 2016 vor vota pentru prima data au dorit sa afle cum va vedea viitorul primar colaborarea cu ei, dar si ce proiecte va sustine in beneficiul lor. Eu au facut dovada importantei lor, pentru ca, pentru prima data in campanie, au adus la masa dezbaterilor candidatii inscrisi in competitia pentru castigarea Primariei Baia Mare. Cei prezenti i-au intrebat pe candidati despre proiectele pe care le au in vedere si care-i privesc si pe ei.

„A fost cel mai important eveniment organizat in aceasta campanie electorala si ma bucur ca a fost organizat de tineri, pentru ca tineretul este un microsistem. Sustin initiativele tinerilor baimareni si implicarea lor in viata comunitatii, iar incepand cu data de 5 iunie le voi putea fi alaturi sprijinind proiectul pentru acordarea locuintelor. Acest lucru poate contribui la mentinerea tineretului in Baia Mare”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, candidat PNL la Primaria Baia Mare.

Intrebat despre situatia tinerilor cu parintii plecati in strainatate, Cristian Niculescu Tagarlas a mentionat ca una dintre prioritatile echipei liberale este dezvoltarea economica a orasului, astfel incat baimarenii sa fie motivati sa se intoarca la familiile lor.

„Ne dorim sa aducem in Baia Mare investitori care sa-i atraga pe parintii plecati. Ca si avocat simt ca ne confruntam cu un numar mare de divorturi, de delicte civile, infractiuni si chiar lipsa manifestarii ocrotirii parentale. Este o prioritate pentru Baia Mare sa readucem familiile in municipiu, sa le reintregim”, a punctat Cristian Niculescu Tagarlas, candidatul PNL pentru Primaria Baia Mare.

Dezbaterea  desfasurata luni, 30 mai, a fost oranizata de Centrul de Tineret Baia Mare, in parteniariat cu Federatia Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramures si Asociatia Pro Democratia.

Andreea FAT

CNT tineri (1)

CNT tineri (2)

CNT tineri (3)

[youtube width=”700″ height=”400″]https://www.youtube.com/watch?v=ECh0PByV0FI[/youtube]

[youtube width=”700″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=5kj0W5X4tSY[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1