Cristian Niculescu Tagarlas: Trebuie sa se raspunda public pentru blocajul de la Aeroportul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian tagarlas_conferintaProiectul de extindere si modernizare a Aeroportului International Baia Mare ramane sub semnul intrebarii, dar responsabilii de realizarea lui nu dau semne de ingrijorare, ba chiar transmit semnale optimiste fara un temei.

Presedintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, a revenit pe aceasta problema in recenta sa conferinta de presa. El a punctat ca, si cu riscul de a deranja prin repetitie, va declara de fiecare data cand va avea ocazia public ca Baia Mare si Maramuresul nu-si permit sa rateze acest proiect.

Liderul liberal a subliniat ca reprezentantii administratiei publice trebuie sa ofere explicatii cetatenilor si mai ales sa spuna de ce un proiect de o asemenea anvergura s-a blocat.

„Vreau sa le cerem celor din Consiliul Judetean si directorului aeroportului sa ne spuna stadiul actual al implementarii acelui proiect, al executarii contractului si sursa de finantare pentru lucrari. Nimeni nu isi poate permite in Baia Mare si in Maramures sa puna contracte in executare fara sa aiba sursa de finantare asigurata, pentru ca asta poate duce catre zona infractionala”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Inca de anul trecut, avocatul Cristian Nicuelscu Tagarlas a fost printre singurii oameni politici care a dezbatut in mod profesionist problemele contractului pentru modernizarea Aeroportului Baia Mare.

„Incepand cu luna noiembrie, am indicat faptul ca acea cerere de finantare nu poate fi dusa la bun sfarsit pana in 31 decembrie. Am facut acest lucru in mod public, postarile mele au fost pe Facebook, au fost si articole publicate, am enuntat articole din contractul incheiat cu prestatorul de servicii pentru a exemplifica studierea documentatiei si accederea la informatiile normale. Nu am discutat despre un subiect pe care nu il cunosteam. Inteleg foarte bine acest domeniu”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Bonis

  Corect ar fi sa scrie: Avocatul Tagarlas se leaga de cei doi colegi de breasla,Ciceu si Buda,pe care baroul ii vrea inapoi deoarece nu prea au facut multi purici prin administratie.Sau au facut ?

  Reply
 2. Kis Zoltan

  Probabil edilii impreuna cu consilierii locali nu se inteleg cu „comisioanele”(mita) care se imparte prin derularea proiectului de extindere al aeroportului si de aceea proiectul stagneaza.

  Reply
  1. dilau

   mai steko, statuia lui buda ar trebui ridicata in mijlocul pistei cu urmatorul text : „investitie realizata de usl maramures ( psd, pnl, unpr, pc)”. sint o idee cam ocupat dar revin „la greu ” cit de curind.

   Reply
   1. nicu

    Cine,usl-ul?Sper ca o astfel de prosteala sa nu mai prindem in timpul vietii noastre.Vezi si rezultatele,totul e la pământ,parca am fi intr-o republica Africana.Colonisti,llipsa locurilor de munca sau acolo unde sunt retribuirea e de 1150 lei brut (dumbravita,tautii m,sârbi,tg.llapus ) si o clasa politica ( vesnic aceeasi indivizi)pe care ii doare’n basca de nevoile cetatenilor.A se vedea cu ce dume vin pesedistii,nici usturoi cică nu au mâncat si nici gura nu le miroase.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2