Cristian Niculescu: Zetea preia, fara sa gandeasca, mesajul PSD impotriva multinationalelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierul local liberal Cristian Niculescu Tagarlas il pune la punct pe presedintele judetului, Gabriel Zetea, caruia ii atrage atentia ca nu stapaneste notiunile de baza ale economiei.

Mai precis, Tagarlas ii explica lui Zetea ca forta economica a judetului Maramures este data de firmele cu capital strain, astfel ca promovarea urii impotriva multinationalelor nu este benefica.

„Presedintele Consiliului Judetan, Gabriel Valer Zetea, preia, fara sa gandeasca, mesajul colegilor PSD-isti impotriva multinationalelor, dar nu vede dezastrul economic din Romania si nici situatia precara a bugetului Maramuresului.
Bugetul de stat al Guvernului Dancila lipseste, iar razboiul PSD cu mediul economic a devenit unul de clasa.
In tot acest timp, Zetea se pozeaza pe la forumuri economice externe si prezinta “oportunitati” de investitii, iar acasa trambiteaza despre raul pe care-l fac companiile straine.

Vreau sa ii subliniez sefului administratiei judetene ca Maramuresul se descurca tocmai prin contributia la buget a firmelor cu capital strain care functioneaza aici. Sunt angajatori mari care ofera locuri de munca si implicit aduc incasari la buget.

Fara aceste multinationale, forta de munca din judet am exporta-o in Anglia, Germania, Spania si Italia. Domnule Zetea, faceti ceva pentru Maramures in loc sa promovati ura impotriva multinationalelor”, a declarat Cristian Niculesu Tagarlas intr-o postare pe Facebook.

Postarea consilierului PNL vine in contextul in care presedintele CJ a afirmat, tot intr-o postare pe Facebook, ca fostul premier Dacian Ciolos este „reprezentantul multinationalelor europene in Romania”, iar partidele „Plus si USR sunt ca doua picaturi gemene: partide politice infiintate de catre unii cu singurul scop de a perturba Romania, de a induce instabilitate politica in beneficiul intereselor financiare ale celor din afara granitelor Romaniei!”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2