Cristian Tagarlas, despre reparatia strazilor din Baia Mare: Am prelungit contractul. In martie finalizam carosabilul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa o iarna grea, cu drumuri inzapezite si numeroase ambuteiaje create de lipsa interventiei pentru degajarea carosabilului, Baia Mare este in pragul unui alt impediment major: strazi impracticabile din cauza distrugerii asfaltului si aparitiei numeroselor gropi imense in tot orasul.

Pana acum, interventia firmelor specializate in refacerea provizorie a carosabilului a fost un esec. Alesii locali afirma ca societatea care a exectutat lucrarile le va reface pe cheltuiala sa.

“Practic trebuie sa revenim intr-o normalitate completa a acestor drumuri. A existat o activitate de plombare care nu a fost in conformitate cu cerintele minimale de calitate. Acum doua saptamani au fost asfaltari, insa asfaltul produs de o firma din Bucuresti a fost neconform. Fac aici referire la lucrarile ce au avut loc pe Bd.Bucuresti, Strada Culturii si Vasile Lucaciu. Toate acele plombari au cedat. Urmeaza sa fie inlocuite pe cheltuiala ARL-ului” , a spus consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas.

Acesta a mai adaugat ca Municipiul Baia Mare a incheiat un contract in valoare de 500.000 lei cu ARL pentru a fi asigurate toate serviciile publice si pentru realizarea operatiunilor de asflatare a drumurilor, contractul urmand sa fie finalizat pana in luna septembrie.

“Nu vreau sa ajungem, ca si in cazul deszapezirii, la o situatie incerta, neavand contract cu un constructor serios si sa ajungem sa nu avem posibilitatea legala de a interveni. Contractul cu ARL-ul urma sa expire in luna aprilie, insa am prelungit acest contract.

In momentul de fata, se porneste asfaltarea gropilor pe: Bd. Bucuresti, Culturii, Industriei, Vasile Lucaciu, Strada Motorului, Margeanului, 22 decembrie, Progresului, Hortensiei, Pasunii, Alexandri, Reconstructiei, Decebal, Garii, Traian, Cosbuc, Unirii, Horea, Luminisului, Bd. Independetei, Iuliu Maniu, Victor Babes.

Cinci echipaje vor incepe lucrarile in Baia Mare, iar in martie vreau sa avem orasul pus la punct in ceea ce priveste carosabilul… si voi lupta pentru lucrul acesta”, a mai spus Tagarlas.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *