”Cristiano Ronaldo va pleca de la Real Madrid”, anunta presa portugheza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Starul portughez Cristiano Ronaldo se va desparti de echipa spaniola de fotbal Real Madrid, cu care a cucerit pentru al treilea an consecutiv trofeul Ligii Campionilor, decizia fiind una “ireversibila”, anunta cotidianul sportiv lusitan Record in editia sa de joi, informeaza AGERPRES.

“O decizie ireversibila: Ronaldo va pleca de la Real Madrid”, titreaza Record pe prima pagina. Publicatia sustine ca in spatele acestei decizii a atacantului cu cinci Baloane de Aur in palmares se afla o “tradare” a presedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, care nu si-a respectat promisiunile facute anterior lui Ronaldo, precum si o “lipsa de recunostinta” din partea clubului.

Record indica, totodata, ca Ronaldo si-ar putea continua cariera in Italia, Franta sau Anglia, insa singurele echipe care si-ar putea permite sa-l cumpere pe portughez sunt Paris Saint-Germain si Manchester United.

Cluburile care vor dori sa-l transfere pe atacantul lusitan vor fi nevoite sa bage mana adanc in buzunar, Ronaldo fiind sub contract cu Real Madrid pana in 2021, iar clauza de reziliere se ridica la un miliard de euro, reaminteste ziarul spaniol Marca.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2