Cristina Laslo a semnat astăzi contractul cu CS Minaur

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

După ce a primit dreptul de a-și relua activitatea. Cristina Laslo a intrat în programul echipei CS Minaur Baia Mare. Cristina a semnat contractul cu clubul băimărean începând cu data de 1 septembrie, unul valabil pentru următoarele două sezoane. 

Cristina Laslo s-a născut în 10 aprilie 1996 la Cluj-Napoca și are 1.78 m și 76 de kilograme. Este campioană mondială de tineret cu echipa României în 2014 (Muntenegru), când a făcut parte și din echipa turneului final (centru). A fost cel mai bun centru și la Mondialele de tineret din 2016 (Rusia), când echipa României s-a clasat pe locul 3, cucerind medalia de bronz.

Și-a început cariera la CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, din 2011 până în 2017 a jucat pentru CS Universitatea Cluj-Napoca, iar apoi a plecat în Muntenegru, la ZRK Buducnost Podgorica, acolo unde a jucat până în vara anului 2019. Sezonul trecut a evoluat pentru Corona Brașov, iar din această vară este jucătoarea echipei CS Minaur Baia Mare.

Cristina Laslo are 48 de meciuri pentru echipa națională de junioare, pentru care a marcat 207 goluri. La națională de tineret are 31 de prezențe (175 de goluri), în timp ce la echipa națională de senioare are 35 de meciuri și 28 de goluri marcate.

Integral pe minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1