CS CONDOR Baia Mare – Rezultate de exceptie la Campionatul European de Karate Shotokan din Cehia

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In perioada 17-19 noiembrie, in Pardubice, Cehia, s-a desfasurat cea de a 9-a editie a Campionatului European de Karate Shotokan WSF, la care Clubul Sportiv „Condor” Baia Mare a obtinut o medalie de aur, trei de argint si 7 de bronz la categorii individuale.

Pentru al doilea an consecutiv Tudor Abagiu a devenit campion european, obtinand medalia de aur la categoria Kumite individual Shobu Ippon, junior III (-56 kg), dar si o medalie de bronz la kumite WKF.

Rezultate de exceptie au obtinut si ceilalti sportivi care au facut parte din lotul deplasat la competitie.

Luca Pop Balas – locul 2 la Kumite individual Shobu Ippon (-50 kg) si bronz la kumite individual WKF, categoria juniori III (-50 kg), Laurentiu Costinas – doua medalii de bronz, la Kumite individual Shobu Ippon si Kumite individual WKF la categoria juniori II, -52 kg, respectiv Calin Paul Pop bronz la Kumite individual Shobu Ippon la categoria juniori II (14-15 ani, -52 kg).

Cel mai tanar reprezentant al clubului la acest concurs Andrei Costinas a reusit sa obtina o medalie de argint la categoria Kumite individual Shobu Ippon copii 10-11 ani  (-38 kg), la prima sa participare la un campionat international.

Nici fetele componente ale lotului deplasat in Cehia nu s-au lasat mai prejos.

Astfel, Kiss Imola a obtinut locul 3 la Kumite individual Shobu Ippon categoria juniori III (-52 kg) , iar Daiana Ghita, senioara lotului, a obtinut o medalie de argint si una de bronz la Kumite individual Shobu Ippon, respectiv kumite individual WKF.

Pe langa performantele obtinute la probele individuale, sportivii de la CS Condor Baia Mare au mai adus acasa si o medalie de argint (Ghita Daiana), respectiv doua de bronz (Costinas Laurentiu, Pop Paul Calin, Abagiu Tudor si Pop Balas Luca) la probele pe echipe la care au participat.

Performantele sportivilor antrenati de Sensei Viorel Duta (6 DAN) sunt demne de apreciat, avand in vedere ca, la startul competitiei s-au aflat peste 500 de sportivi, din 18 de tari.

De mentionat ca la acest campionat Romania s-a situat in topul clasamentului pe natiuni, obtinand cele mai multe medalii de aur.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2