CS Minaur a impartit flori doamnelor si domnisoarelor (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De martisor, handbalistii de la CS Minaur au luat cu asalt Baia Mare Value Center si au impartit flori doamnelor si domnisoarelor. Misiunea baietilor a fost una speciala, iar ca sa asigure o noua victorie, handbalistii baimareni si-au facut strategia de joc in noul centru comercial. Jucatorii au inceput sa imparta flori in zona de galeria a complexului si s-au asigurat ca fiecare doamna si domnisoara a primit o floare.

“Este o bucurie sa fim alaturi de baimarence chiar de Martisor. Este o zi speciala, iar pentru fiecare floare oferita am primit la schimb zambete si incurajari pentru meciurile viitoare. Le dorim zile insorite si o primavara cat mai frumoasa”, a spus Georgel Haiduc

Pentru ziua de 1 martie, echipa Baia Mare Value Center a pregatit 500 de lalele pentru toate doamnele si domnisoarele care au ajuns in centrul comercial.

“Le dorim o primavara frumoasa si le multumim ca sunt alaturi de noi in aceasta zi speciala. Fara baimarencele noastre, intreaga noastra munca si conceptul Baia Mare Value Center nu ar fi apreciat la adevarata valoare. Va multumim pentru sustinerea dumneavoastra!”, a declarat Ileana Tukacs

Sarbatoarea primaverii continua la Baia Mare Value Center prin Targul de Martisor, deschis in zona de galerie a centrului comercial pana in data de 2 martie 2019. In acelasi loc va debuta si Targul de Ziua Femeii incepand cu data de 8 martie 2019.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1