CS Minaur a transferat-o pe Anca Polocoser de la CSM Roman

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur Baia Mare a perfectat transferul interului stanga Anca Georgiana Polocoser (21 de ani, 180 cm) de la CSM Roman, grupare care a anuntat in aceasta saptamana ca se retrage din campionatul Ligii Nationale. Handbalista originara din Suceava a mai evoluat in Baia Mare pentru echipa de junioare a Clubului Sportiv Scolar nr. 2, iar la nivel de senioare a jucat pentru CSM Cetate Deva, Dinamo Bucuresti si CSM Roman.

Polocoser a facut parte din Nationala de tineret (Under 20) a Romaniei care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia in 2016, o generatie din care au facut parte, printre altele, Yulia Dumanska, Cristina Laslo, Andreea Taivan si Lorena Ostase. In urma acestei performante Anca a fost desemnata la finele anului 2016 cea mai buna sportiva din judetul nostru in clasamentul realizat de DJST Maramures.

Datorita evolutiilor bune din ultima perioada Anca Polocoşer a fost nominalizata in lotul largit de 28 de jucatoare al Nationalei de senioare a Romaniei care va participa la turneul final al Campionatului European din Franta (29 noiembrie – 16 decembrie 2016).

Informatii si foto-minaur.ro

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole