CS Minaur Baia Mare își ia revanșa și învinge echipa Astrahanocka Astrahan în Grupa C din EHF European League

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipa de handbal feminin CS Minaur își dorea foarte mult să repare greșeala din meciul tur cu echipa din Rusia. Toate declarațiile dinaintea meciului ne duceau cu gândul la o echipă care este pregătită să învingă Astrahanocka Astrahan.

Din păcate, prima repriză din Baia Mare a fost cotinuarea celor două reprize slabe din Rusia. Fetele de la CS Minaur nu au condus nici măcar o dată, fiind mereu în căutarea egalării. Din păcate la cabine s-a intrat cu scorul de 15 la 13 pentru echipa din Rusia.

În repriza a doua echipa băimăreană a ieșit de la cabine mai concentrată la joc și a reușit să egaleze după cinci minute de joc, iar într-un final a prelut conducerea pentru prima dată dintr-o lovitură de la 7 metri dictată de cei doi arbitrii. După 10 minute scurse din repriza a doua echipa băimăreană avea trei goluri avantaj pe tabela de marcaj.

Cu un sfert de oră înainte de final, echipa din Baia Mare avea cinci goluri avans pe tabela de marcaj. Spre finalul meciului echipa băimăreană s-a relaxat și a permis echipei din Astrahan să recupereze din diferența de pe tabelă și meciul s-a încheiat cu scorul de 30 – 27 pentru CS Minaur Baia Mare.

Pauza a fost cu siguranță de bun augur pentru echipa băimăreană, ultimele 30 de minute din dubla cu Astrahan ne-a arătat de ce este considerată CS Minaur Baia Mare favorită pentru acest trofeu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *