CS Minaur Baia Mare, o victorie cât o calificare în sferturi și un joc admirabil pentru primul loc în Grupa C

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La un așa meci făcut de CS Minaur regretul imens este că s-a jucat din nou fără spectatori. Băimărencele au făcut cel mai bun meci al lor din acest sezon, au marcat un vapor de goluri (ce zic eu vapor, un petrolier) și sunt foarte aproape de calificarea în sferturile de finală. Am marcat 40 de goluri și am învins la 13 goluri diferență o echipă care este pe locul 1 în REMA Liga din Norvegia, cu 12 victorii din tot atâtea meciuri, Vipers având însă 11 din 11, deci un meci mai puțin. Iar Storhamar n-a venit la meci cu rezervele, ba chiar a avut 16 fete pe foaie. Și ca să subliniem angoasa maximă din tabăra lor, spunem că antrenorul echipei oaspete a refuzat să vină la conferința de presă, spunând că este prea supărat.

Minaur a început foarte tare jocul, decisă să “renunțe la alergarea după adversar” așa cim s-a întâmplat în celelalte meciuri tari pe care le-am jucat, inclusiv cel din prima rundă în fața norvegiencelor. S-a făcut repede 5-2, după care oaspetele au revenit la 6-5 (14), însă de aici încolo a existat pe teren o singură echipă, CS Minaur. Filippa Idehn a făcut un meci excelent, având doar în prima repriză 13 intervenții (undeva la 50%), iar acest lucru s-a văzut pe deplin, Minaur reușind mai multe goluri pe contraatac. S-a ajuns la 11-5 (18), am avut și șansa de a merge la 10 goluri din chiar primul mitan, dar n-a fost să fie. A fost însă un gol superb marcat din aeriană la 19-10, Kovacevic înscriind din pasa lui Seraficeanu.

Partea a două începe cu fiecare echipă cu un om mai puțin pe teren și cu câte un gol din poartă în poartă de fiecare parte. Ba chiar Polocoșer se hărnicește și mai trimite un balon din poartă în poartă, moment în care am atins și borna +10 (23-13). Cea mai mare diferență de scor este de 13 goluri și am înregistrat-o de mai mai multe ori, chiar și finalul fiind în aceeași notă. Ne bucură victoria, dar și mai multe ne bucură exprimarea din teren a echipei Minaur.

Storhamar Handball Elite – CS Minaur Baia Mare: 27-40 (11-19).

Foto csminaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *