CS Minaur joacă acasă primul meci al barajului cu Recea

Prin decizia Comitetului de Urgență al FRF din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul ședinței Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiției Liga 3 să fie înghețat, fără să se retrogradeze, scrie minaur.ro.

În ceea ce privește promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

Pe cale de consecință, cluburile CS Aerostar Bacău (seria 1) și U Craiova 1948 SA (seria 4) au promovat, iar pentru stabilirea promovatelor din celelalte trei serii se vor disputa baraje în dublă manșă între ocupantele locurilor 1 și 2.

Casa Fotbalului a găzduit vineri, 19 iunie, evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 2. Nu s-au fixat încă datele la care vor avea loc aceste jocuri de baraj, însă s-a specificat că vor fi la finalul lunii iulie – începutul lunii august.

Seria 2: Mostiștea Ulmu – AFC Unirea 04 Slobozia
Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac – CSM Slatina
Seria 5: CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1