CS Minaur joacă acasă primul meci al barajului cu Recea

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prin decizia Comitetului de Urgență al FRF din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul ședinței Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiției Liga 3 să fie înghețat, fără să se retrogradeze, scrie minaur.ro.

În ceea ce privește promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

Pe cale de consecință, cluburile CS Aerostar Bacău (seria 1) și U Craiova 1948 SA (seria 4) au promovat, iar pentru stabilirea promovatelor din celelalte trei serii se vor disputa baraje în dublă manșă între ocupantele locurilor 1 și 2.

Casa Fotbalului a găzduit vineri, 19 iunie, evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 2. Nu s-au fixat încă datele la care vor avea loc aceste jocuri de baraj, însă s-a specificat că vor fi la finalul lunii iulie – începutul lunii august.

Seria 2: Mostiștea Ulmu – AFC Unirea 04 Slobozia
Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac – CSM Slatina
Seria 5: CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *