CS Minaur, victorie pentru primul loc la finalul turului si o calificare in Cupa Romaniei !

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

minge-handbalCS Minaur a obtinut o victorie in ultimul meci din 2016 in Divizia A, scor 34-18 impotriva echipei CSU CNOT Brasov si termina astfel turul pe primul loc, fiind la egalitate de puncte cu CSM Oradea. Datorita clasarii pe prima pozitie la sfarsitul turului, echipa noastra obtine un loc in optimile Cupei Romaniei, unde va evolua pe 17 decembrie pe terenul Dunarii Calarasi.

Inceputul de joc a fost sarac in goluri, marcandu-se doar sase goluri in 12 minute, scor 4-2. Oaspetii s-au apropiat la un singur gol si aceasta a fost diferenta pana la mijlocul reprizei. De la scorul de 6-5, CS Minaur a marcat trei goluri consecutive si s-a distantat la 9-5. Diferenta s-a marit o data cu trecerea timpului, iar la pauza CS Minaur a condus cu 16-8.

In startul reprizei secunde, CS Minaur s-a distantat la 11 goluri, scor 21-10. Cea mai mare diferenta inregistrata a fost de 13 goluri, la scorul de 27-14. La final, clubul nostru s-a impus la 16 goluri diferenta, scor 34-18.

Pentru echipa noastra urmeaza meciul din Cupa Romaniei de la Calarasi. Partida va avea loc sambata 17 decembrie incepand cu ora 17:00.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *