CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare, la Campionatele Nationale pe Echipe la Orientare in Alergare. Vezi rezultatele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 28 aprilie – 1 mai in judetul Valcea s-au desfasurat Campionatele Nationale pe Echipe la Orientare in Alergare pentru juniori, tineret si seniori, intreceri desfasurate sub egida Federatiei Romane de Orientare in parteneriat cu clubul sportiv Ecosport Ramnicu Valcea. Circa 300 de sportivi din intreaga tara au tinut sa ia parte la aceste intreceri, intreceri ce s-au desfasurat pe harti si zone foarte grele atat din punct de vedere fizic cat si tehnic.

Campionatul National pe Echipe s-a derulat pe parcursul a trei zile si a constat in cumularea rezultatelor obtinute de concurenti in cele 3 etape de competitie. Primii 2 concurenti de la acelasi club sportiv cu cele mai bune rezultate cumulate formeaza echipa ce puncteaza in clasamentul final. Datorita acestor aspecte, echipele invingatoare trebuiau sa fie cat mai omogene si cat mai constante.

CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare s-a prezentat cu incredere la aceasta competitie de anduranta, fiind constienta de valoarea echipelor cu care s-a aliniat la start. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor, clubul sportiv urcand pe podiumul de premiere cu 8 echipe, obtinand astfel 3 titluri de campion national, trei medalii de argint si doua de bronz, fiind de altfel cel mai medaliat club sportiv de la aceste importante intreceri.

Toti sportivii si-au adus contributia la aceasta frumoasa zestre de medalii, insa nu putem trece cu vederea evolutiile foarte bune a sportivilor David Hreniuc, Andreea Manu, Catalin Vadean si Alexandra Roman, cei care au reusit prin rezultatele lor sa isi aduca un aport important la cucerirea pretioaselor medalii nationale de catre echipele lor.

Rezultatele obtinute sunt:

Locuri I: Manu Andreea cu Sabou Tania la F12, Roman Alexandra cu Creciun Alexandra la F14, Hreniuc David cu Kotai Alexandro la M12

Locuri II: Ghit Denisa cu Teca Alina la F16, Vadean Catalin cu Strambu Luca la M14, Peles Vlad cu Iacob Adrian la M16

Locuri III: Biro Alexandru cu Crisan Ionut la M18, Mate Sergiu cu Hreniuc Alex la M20.

Clubul organizator a decis sa premieze si rezultatele individuale ale sportivilor la toate categoriile de varsta. Astfel dupa cumularea rezultatelor din toate zilele de concurs, Trofeele Olteniei au fost cucerite de urmatorii:

Locuri I: Manu Andreea la F12, Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M12,  Vadean Catalin la M14, Sebestyen Istvan la M35

Loc II: Sabou Tania la F12

Loc III: Teca Alina la F16, Peles Vlad la M16

Urmatoarea activitate la care se vor prezenta componentii echipei CS Stiinta Electro Sistem Baia Mare se va derula la Poiana Pinului (judetul Buzau) in perioada 6-7 mai 2017,  unde vor avea loc calificari pentru accederea in loturile nationale de juniori si tineret.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2