CSM a aprobat pensionarea judecatorului din dosarul Colectiv; procesul s-ar putea relua de la zero

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis marti cererea de pensionare depusa de Mihail Valeriu Terceanu, judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care se ocupa de dosarul Colectiv, informeaza AGERPRES.

Dosarul va fi repartizat unui alt judecator de la Tribunalul Bucuresti, iar procesul s-ar putea relua de la zero.

In aprilie 2016, dosarul Colectiv a fost trimis in instanta de Parchetul General, initial la Judecatoria Sectorului 4, procesul fiind apoi mutat la Tribunalul Bucuresti.

Dupa mai multe termene de amanare, judecatorul Mihail Terceanu reusise sa inceapa judecarea pe fond a dosarului, fiind audiati cei trei patroni ai clubului Colectiv.

In dosarul Colectiv au fost trimisi in judecata patronii clubului – Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu; Daniela Nita – patroana firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Cristian Nita (director) si Viorel Zaharia (pirotehnist), precum si persoanele juridice SC Colectiv Club SRL si SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL.

De asemenea, au fost trimisi in judecata fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, trei angajati din cadrul primariei: Aurelia Iofciu – sef al Serviciului autorizari comerciale, Larisa Luminita Ganea – consilier superior, Ramona Sandra Motoc – referent superior, ambele in cadrul aceluiasi serviciu, dar si pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei.

Mihail Valeriu Terceanu este fostul sot al judecatoarei Geanina Terceanu, condamnata in luna februarie la 7 ani de inchisoare pentru ca ar fi primit mita de la Ioan si Victor Becali.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole