CSM a aprobat plecarea din functie a procurorului sef al DNA Baia Mare, Ioan Ulici

PNL

Dupa ce Ioan Ulici a solicitat plecarea din functia de procuror sef al DNA Baia Mare, CSM a aprobat cererea acestuia, desi ulterior a existat o solicitare de amanare pe aceasta tema.

Astfel, Ioan Ulici va pleca de la DNA Baia Mare in data de 1 septembrie 2018, urmand sa revina la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea de amanare a analizarii solicitarii de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie – Biroul Teritorial Baia Mare a domnului procurer sef Ulici Ioan si a hotarat incetarea activitatii acestuia la Directia Nationala Anticoruptie – Biroul Teritorial Baia Mare, incepand cu data de 1. 09. 2018 si revenirea domnului procuror Ulici Ioan la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures (unitate de parchet de la care provine), incepand cu data de 01. 09. 2018.

De asemenea, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat eliberarea din functia de procuror sef al Biroului Teritorial Baia Mare din cadrul Serviciului Teritorial Cluj a Directiei Nationale Anticoruptie, a domnului procuror Ulici Ioan, incepand cu data de 01. 09. 2018”, se arata intr-un document al CSM din data de 12 iunie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Aiurel

    „Începând” cu data aia tot pleacă, și pleacă, și pleacă?!!! Nu cumva ÎN data aia pleacă (o singură dată)?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1