CSM: Laura Codruta Kovesi va activa ca procuror la DIICOT Sibiu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri ca Laura Codruta Kovesi isi va continua activitatea in calitate de procuror la DIICOT Sibiu, informeaza AGERPRES.

Potrivit deciziei CSM, Kovesi este incadrata la DIICOT Sibiu incepand cu data de 9 iulie.

„Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat continuarea activitatii la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul teritorial Sibiu, a doamnei procuror Laura Codruta Kovesi, ca urmare a revocarii sale din functia de procuror-sef la Directia Nationala Anticoruptie, incepand cu data emiterii decretului presedintelui Romaniei, respectiv 09.07.2018”, se arata in hotararea CSM.

Inainte de a fi numita in 2006 in functia de procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anuntat luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din functia de procuror-sef al DNA, ca nu va mai lucra in Directia Nationala Anticoruptie, dar va ramane procuror. „De astazi nu voi mai lucra in DNA. Voi ramane procuror”, a spus Kovesi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2