CSM Stiinta Baia Mare, Campioana Romaniei la rugby premiata de Consiliul Judetean Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Maramures, care s-a desfasurat joi, 12 decembrie 2019, alaturi de consilierii judeteni si de aparatul propriu al institutiei s-au aflat mare parte dintre reprezentantii Campioanei Romaniei la rugby, respectiv jucatorii, antrenorii si staff-ul tehnic al CSM Stiinta Baia Mare.

”Le dorim bun venit la Palatul Administrativ, in casa Consiliului Judetean, campionilor de la CSM Stiinta Baia Mare, dar si antrenorilor, staffului tehnic si presedintelui cublului, Calin Matei. Ma bucura faptul ca Maramuresul se afla pe harta performantei sportive in Romania cu o echipa campioana, echipa care a obtinut, in rugby, cea mai inalta performanta si in 2019. Recent, am premiat fiecare jucator al echipei cu o suma de bani, iar acum, prin oferirea acestor diplome onorifice, de merit, ne aratam recunostinta pentru munca pe care o depun cu totii zi de zi”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, care a invitat, apoi, la microfon, toti reprezentantii grupurilor politice, pentru a adresa cateva cuvinte campioanei Romaniei la rugby, CSM Stiinta Baia Mare.

Marinel Kovacs, liderul de grup al PNL a mentionat faptul ca, alaturi de conducerea Consiliului Judetean si de consilierii judeteni, grupul liberal transmite cele mai sincere felicitari echipei de rugby, dar si presedintelui Calin Matei, pentru efortul de a mentine stindardul tot mai sus, de mai bine de un deceniu.

”In sport nu poti face performanta daca cineva nu pune suflet si nu se implica total, fapt pentru care, cred ca toti colegii sunt in asentimentul meu cand spun ca munca depusa de Calin Matei, in fruntea clubului, este una titanica. Sunt convins ca in clipa in care va alege sa se retraga, oricine va veni in locul sau va avea o misiune dificila”, a subliniat Marinel Kovacs.

A luat apoi cuvantul vicepresedintele George Moldovan, care a vorbit in numele grupului PMP Maramures si a subliniat faptul ca echipa de rugby CSM Stiinta Baia Mare este o mandrie nu doar pentru Baia Mare si Maramures, ci pentru intreaga tara.

Cuvinte apreciative a avut si liderul grupului PSD, Anton Rohian, care a punctat faptul ca, desi au fost momente dificile in ultimele doua decenii, Calin Matei a crezut in echipa, in cunostintele sale si prin tot ce a facut a adus un plus valoare clubului. Ultimul la cuvant s-a inscris Gheorghe Mihai Barlea, care a dorit sa se alature colegilor consilieri si sa ii multumeasca lui Calin Matei pentru colaborare, dar, totodata, sa felicite toti sportivii care au aratat dedicare in activitatea lor.

Acest moment special a fost inchis de presedintele campioanei Romaniei la rugby, Calin Matei, care a multumit pentru toate cuvintele frumoase care au fost adresate, dar a subliniat faptul ca, fara acesti jucatori, performanta din Baia Mare nu ar exista.

”Poti sa pui suflet, poti sa-ti doresti, poti sa ai bani si vointa, daca nu ai echipa si daca jucatorii tai nu dau dovada de spirit de echipa, nu vei reusi! Anul acesta se implinesc 11 ani de cand CSM Stiinta Baia Mare nu a coborat mai jos de locul doi, iar din 11 ani, in sase ani a fost campioana a Romaniei la rugby, iar in cinci ani a fost vicecampioana. Si am un anunt important de facut, incepand cu primavara anului 2020, in Baia Mare vom putea asista la meciuri si mai importante, la meciuri in campionatele europene. Sa fii locul I la nivel de tara este o adevarata performanta, iar daca nu era Consiliul Judetean Maramures, echipa de rugby ar fi fost inchisa de ani de zile. Tocmai de aceea doresc sa multumesc tuturor pentru sprijinul acordat acestor minunati baieti”, a conchis Calin Matei, presedintele CSM Stiinta Baia Mare.

La final, sportivii au primit diplomele de merit pentru intregul efort depus in obtinerea acestei performante sportive.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2