CSM Stiința Baia Mare: Regândirea sistemului competițional

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

După o pauză de peste zece luni, SuperLiga de rugby s-a reluat într-un nou format regândit de actualii diriguitori ai forului de specialitate, sistem în care s-a renunțat la ultimele cinci etape din retur, scrie CSM Știința Baia Mare, pe pagina de Facebook.

Pe baza clasamentului întocmit, după disputarea etapei a noua cea de pe (24-26 octombrie 2019), s-a purces la programarea a două meciuri de calificare pentru faza semifinalelor. Este vorba despre duelurile dintre S.C.M.Timișoara și A.C.S.Tomitanii Constanța 57-15 în speță C.S.Universitatea Cluj – C.S.Dinamo București 13-20, jocuri ce au stabilit tabloul final al fazei semifinalelor din care deja făceau parte campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare (lider la zi în SuperLiga de rugby), respectiv Clubul Sportiv al Armatei Steaua București (ocupanta locului secund).

La momentul actual oficialii Federației Române de Rugby se văd nevoiți să regândească sistemul de disputare a finalului de sezon 2019-2020, după ce în urmă cu nouă ani și jumătate pe 27 martie 2011 actualul sistem competițional primea titulatura de SuperLiga de rugby.

Foto-CSM Știinața Baia Mare, FB//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1