Cu ce bauturi trebuie sa asortam felurile de mancare la o masa festiva

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vinOdata meniul unei mese festive alcatuit, trebuie alese vinurile care pot pune si mai mult in valoare felurile de mancare servite. Pentru a evita greselile la masa de Craciun, lejdc.fr propune variante de vinuri si alte bauturi inrudite, informeaza AGERPRES.

La foie gras, servit ca aperitiv, cel mai bine merge vinul alb de Sauternes, dar acesta nu este singura optiune. Se potriveste si sampania.

Somonul afumat, care apare si el pe platou ca aperitiv, insotit de felii de lamaie, se potriveste cu diferite tipuri de vin: tot sampanie sau un vin alb sec aromat de Loara sau Burgundia.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *