Cu ce firme a incheiat CJ Maramures cele mai importante contracte in 2014

CNADNR-drumO analiza realizata de Gandul privind achizitiile locale in 2014 arata ca judetul Maramures se afla, in topul cheltuielilor locale ale celor 41 de judete si ale municipiului Bucuresti.

Mai exact, pe locul al 12-lea, cu 33.337.700 de euro, impartite intre 30 de contracte si 28 de firme sau asocieri de companii care le-au castigat, fie integral, fie partial.

Datele extrase din Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pana pe 10 decembrie inclusiv, indica faptul ca doar o treime dintre contractele intregului an au fost castigate la licitatie. Mai mult, cinti din cele zece licitatii deschise s-au incheiat in conditiile in care castigatorul a fost si singurul ofertant sau a avut singura ofera admisibila.

Pana la final, Consiliul judetean a cheltuit 31,6 milioane de euro din care 88% (mai exact 27,8 milioane de euro) in trimestrul al treilea.

Primariile de orase, pe de alta parte, au semnat contracte de 6,8 milioane de euro 44% din bani fiind atribuiti in perioada iulie+septembrie si electorale si 53,9% % in ultimele trei luni din an.

Cum au fost cheltuite fondurile publice si topul primelor 10 firme care au incheiat in 2014 contracte cu statul la nivel local, in judetul Maramures, se poate vedea, detaliat, mai jos.

mm-domenii

mm-tot-cj

mm-top-firme

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1