Cu cele 16 medalii cucerite la ”Cupa Maramuresului”, Prodance 2000 a depasit performantele din 2015!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

foto-pro-dance16 medalii au cucerit sportivii de la Prodance 2000 Baia Mare la concursul national ”Cupa Maramuresului”. In palmaresul scolii de dans baimarene s-a ajuns astfel la peste 70 de medalii cucerite in acest an, fiind depasite performantele anului trecut atat ca numar de medalii, precum si din punct de vedere al calificarilor in finale.

Peste 340 de dansatori au participat sambata, 8 octombrie, la a patra editie a concursului national ”Cupa Maramuresului”, organizat de Spria Top Dance Baia Sprie, Destiny Baia Mare si Prodance 2000, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Competitia a avut loc in sala sporturilor din Baia Sprie si a reunit dansatori de la 31 de cluburi. Acestia si-au disputat laurii celor 32 de categorii la care s-a derulat intrecerea.

Perechile de la Prodance 2000 au reusit sa se califice in 30 de finale, cucerind 16 medalii: sapte de locul 1, trei de locul 2 si sase de locul 3. Cu aceste rezultate, scoala de dans baimareana aduna 73 de medalii in palmaresul acestui an, din 149 de finale. Astfel, performerii de la Prodance 2000 au depasit deja performantele anului trecut, cand s-au obtinut 62 de medalii in 126 de finale. Iar in agenda scolii de dans baimarene mai figureaza in acest an inca cinci competitii!

Urmatorul concurs la care vor participa perechile de la Prodance 2000 este Cupa Romaniei, care va avea loc in Reghin la finele saptamanii.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2