VIDEO: ZiarMM, sase ani de existenta. Invitatii au primit cadouri sub forma unor caricaturi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ziar MM 6ANI-255La ceas aniversar, redactia ZiarMM a marcat sase ani de existenta in peisajul media local. La evenimentul desfasurat in Crama Millennium din Baia Mare, au participat, cu cateva exceptii firesti, cele mai importante figuri politice locale, dar si oameni de cultura si din alte domenii imporante cum ar fi Jandarmeria si ISU Maramures.

Surpriza pregatita de organizatorii evenimentului s-a concretizat sub forma unor caricaturi destinate oamenilor politici. Momentul in care liderii locali “s-au privit in oglinda” a destins atmosfera, iar politicienii, indiferent de orientarea partidului pe care il reprezinta, s-au amuzat pe cinste.

Detalii, in materialul video de mai jos.

ZiarMM

foto: Giulia Strebeli
video: Tibi Czompa

Ziar MM 6ANI-18


Ziar MM 6ANI-22  Ziar MM 6ANI-23  Ziar MM 6ANI-26  Ziar MM 6ANI-36  Ziar MM 6ANI-39  Ziar MM 6ANI-102  Ziar MM 6ANI-173  Ziar MM 6ANI-180  Ziar MM 6ANI-182 
Ziar MM 6ANI-211  Ziar MM 6ANI-230  Ziar MM 6ANI-232  Ziar MM 6ANI-242  Ziar MM 6ANI-256  Ziar MM 6ANI-257  Ziar MM 6ANI-258  Ziar MM 6ANI-260  Ziar MM 6ANI-263  Ziar MM 6ANI-271  Ziar MM 6ANI-274  Ziar MM 6ANI-281 
Ziar MM 6ANI-10  Ziar MM 6ANI-17 
Ziar MM 6ANI-134

Ziar MM 6ANI-296  Ziar MM 6ANI-142 
Ziar MM 6ANI-251  Ziar MM 6ANI-256  Ziar MM 6ANI-325  Ziar MM 6ANI-330

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

8 Comments

 1. Attila

  “Cele cateva exceptii firesti” au lipsit pentru ca nu au fost invitati, sau pentru ca au declinat invitatia? Daca nu e secret ☺

  Reply
  1. dilau

   prietene attila, fa-mi un amar de bine si insita. pe mine redactorul sef 100% nu ma mai baga in seama – sint cam nesimtit + ca nu i-am dat un like cind trebuia desi i-am promis doua mai incolo – . vrem si noi prostimea sa stim cine care au fost “exceptiile firesti”?.

   Reply
 2. dilau

  prietene romeo dobocan, ne-ai abandonat dar ” hop si tu” cind e vorba de ……… moca. auzi, puloverul tau imi place la nebunie. e cumva din colectia “petre roman”?.:))))

  Reply
  1. nicu

   mai dilau,sa mai zici ca nu-i o adevarata tovarasie intre ziaristi si politicieni.noroc ca nu am mai prins aniversarea lui eKK,ca vedeam si cealalta tabara.

   Reply
  2. dilau

   prietene nicu, hai sa zicem ca la ekk ar fi fost mare sarbatoare mare. care crezi tu ca ar fi fost invitatii locali – nume adevarate – ai evenimentului?. si inca ceva, cel mai important, care/citi de aici ar fi fost si dincolo?. de parcuri industriale nu te mai intreb nimic ca stiu ca esti suparat la greu.:))))

   Reply
 3. admiratoare

  Lipseste Kake, in rest vad ca e o adevarata tovarasie intre pesedisti si penelisti.sa mai zica careva ca a murit useleul.doar durneste.

  Reply
 4. ioan

  Da asa este acum ne-am convins si la voi ca si la altii,, nu stim din ce traiti, dara DAR DAR,, si la voi este un lingau ,, colonel, sub acoperire,, de tip lehamistul de turcescu,, iata seriozitatea voastra ca orice ziar comunisto- liber .. la CAMPANIE AGRICOLA,, pardon CAMP[ANIE ELECTORALA HOP SI NOI SA INCASAM CEVA BANI ,,!!!!!!!!!!!!!!…. DECI NU VA DIFERITI DE ALTII,, TAT ASE CUM ZACE BADIE HOTOP[ARCEANU,,, CA LA NOI LA NIME,, SI CUM TRABA PA UNU SA-L LINGEM BINIE SANTIEM ACOLO!!!!!!!!!!!!! ASTA NU sa corecteaza pana-i am vrut sa zacem oarice !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2