Cu garaje sau fara garaje?

Mi-am petrecut trei ani din viata in Cluj (nu, nu ii spun Napoca nici in ruptul capului!). Citesc zilnic anumite ziare online din orasul de pe Somes, asa ca am avut norocul sa citesc o stire SENZATIONALA. Emil Boc, primar de Cluj, a decis ca din anul 2015, cu tot ce implica acest lucru, va trece la demolarile garajelor (legale si ilegale) din municipiul resedinta de judet.

Deci? Cum suna asta? Eu zic ca si prin Baia Mare ar fi necesara o astfel de initiativa. Nu vi se pare ca suntem printre putinele tari care au asemenea monstruozitati? Multi nici nu le folosesc pentru masini, tin cu totul altceva acolo (de obicei, sunt folosite ca si camari). Zvonuri ca s-ar dori si la noi asa ceva au aparut deja. Iar foc fara fum nu exista, corect?

Deci astept sa imi raspundeti, eventual sa ma si ajutati sa aflu parerea cat mai multor baimareni. Avem sau nu avem nevoie de garaje in orasul Scolii de Pictura?

Cotos

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. STEKO

  He,he,he,acum ti-ai gasit la prietenii 🙂 ,asta mai lipsea sa-i dai lui,,k”idei.Dar ca idee nu zic ca ar fi rea…

  Reply
 2. dilau

  mai cotos, in baia mare nu prea are cum sa se intimple asa ceva.prietenu kake se suceste in momentul in care e injurat – la initiativa primarului s-a renuntat ……. – :))).eu as fi de acord daca ni s-ar oferi ceva la schimb.si pe terenul unde eu jucam fotbal, volei, lapte gros, capra noua, pitzi la gropa, tupu …. s-au facut garaje. chiar crezi ca nu i-am injurat la momentul respectiv?.dar tot eu am fost cel care s-a dus prin zona depozitelor pentru a opri o betoniera la juma de pret.:)))

  Reply
  1. cotos

   Nici prin Cluj nu credeam ca e posibil. Problemele lor cu parcarile este multa mai mare ca la noi in oras. Niciodata sa nu spui niciodata. In special cand e vorba de Sucitu 🙂

   Reply
   1. dilau

    prietene cotos, vad ca incepi sa-ti iei pumni si picioare-n gura – sper sa nu dai vina pe mine ?-:))).stai linistit ca e bine, – nu esti injurat, nu existi – .boc avut cojones sa taie 25% cind a fost nevoie, chiar crezi ca citeva sute/mii de garaje o sa-i stea in cale?.vad ca esti pro demolare, aduna frate semnaturi si cind ai peste 84% pro i le duci lui k….simt undeva ca baimareanul de rind o sa-ti spuna – sa le darime pe toate dar de al meu sa nu se atinga- :))).

    Reply
 3. Vasile

  Acuma, demolarea garajelor este posibila doar daca se face o expropriere. Oare cate garaje sunt in oras? Nu cred ca isi pemite municipalitatea un asemenea efort. Si de ce sa platesc eu pentru cretinitatile din trecut? Pentru haosul garajelor trebuie sanctionati pampalaii care au permis construirea lor.

  Reply
 4. cristi

  nu se va darama nimic. Nu pana ce mai traieste in oras Anghel I-ul. Iar primarul tanar are prea multi prieteni cu garaj ca sa se ia in bete cu ei. Mai Cotos iar vorbesti prostii si te exprimi ca o gaina beata: “Emil Boc, primar de Cluj, a decis ca din anul 2015, cu tot ce implica acest lucru, va trece la demolarile garajelor “. Nu am sa-ti fac eu educatie gramaticala, dar daca nu te pricepi scrie baiete in propozitii simple si nu te incurca cu fraze caci esti out. Poftim, alt exemplu de lipsa de cultura narativa : “Deci astept sa imi raspundeti, eventual sa ma si ajutati sa aflu parerea cat mai multor baimareni. Avem sau nu avem nevoie de garaje in orasul Scolii de Pictura?” Sa-ti raspunda cine omule, redactia sau baimarenii, sau baimarenii prin redactie sau ce? Auzi la el, orasul Scolii de Pictura. Curat tembel.

  Reply
  1. cotos

   Ce ne-am face oare fara asii in gramatica, politica, fotbal etc? Ce? 🙂 Te obliga cineva sa ma citesti? Nu iti place, nu citi. E atat de simplu.

   Reply
   1. justitiarul

    Cotos, ai aparut, oooo… tu fiul ratacitor al frazelor fara sens. Si Vasile o da in barci de parca daca i-o trage cineva lui Anghel, Ludi, Coros si tuturor consilierilor locali din ultimii 25 de ani se rezolva problema parcarilor. Dar pe el il inteleg e un visator incorigibil un anarhist virtual decadent si emotional. Dar tu, la experienta ta, e drept penibila, de ani de jurnalism de subsol sa nu progresezi de loc? Ai o fatza draguta de chelner, ai lucrat poate pe la Diesel sau la alta bodega studenteasca. Garajele trebuie daramate si in locul lor facute parcari supraterane. Fara gingasii si panselute, scrisorele si scuze. Daca nu te tin bracinarii ca edil faci un referendum si tot le darami, mama lor de potlogari care si-au tras garaje si le-au pus apoi in legalitate prin coruptii primariei. Macar Boc are cohones la fel de mari cat e de inalt.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1