Cu ocazia sarbatorilor pascale, TSD Baia Mare a oferit un strop de bucurie unei familii nevoiase (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Tinerii social-democrati baimareni continua sirul actiunilor sociale, daruind, de aceasta data, alimente si jucarii unei familii cu trei copii din Baia Mare. Dupa actiunea desfasurata cu ocazia Zilei Femeii, cand au oferit flori si zambete pacientelor internate pe Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare, sambata, 8 aprilie 2017, alaturi de OFSD Baia Mare, OFSD Maramures si PSD Baia Mare, acestia au plantat 200 puieti in zona cartierului Firiza, pentru un aer mai curat si un mediu mai sanatos.

In cursul acestei saptamani, reprezentanti ai TSD Baia Mare, alaturi de presedintele organizatiei de tineret, Ciprian Podar, au donat sange, iar bonurile valorice au fost oferite unei familii nevoiase din municipiul nostru. ”Am aflat despre acest caz social si am ramas adanc impresionati de povestea familiei care are trei copii, dintre care doi sunt premianti, iar fetita are sase ani.

Mama lor este tintuita la pat din anul 2007, in urma unui tragic accident. In urma discutiilor avute cu colegii mei din TSD Baia Mare, carora le multumesc pentru sprijin si implicare, am decis sa donam sange, iar bonurile primite sa le oferim cadou celor care au mai putin decat noi. Cei care nu au putut dona sange, din varii motive, au ales sa contribuie cu bani, pentru a putea cumpara jucarii si alimente acestei familii atat de greu incercata de soarta.

Bucuria si recunostinta citite pe chipurile lor ne-au umplut si noua sufletul de fericire. Imi doresc ca aceasta actiune, de donare de sange, sa devina o obisnuinta in randul tinerilor-social democrati, iar tichetele primite sa le oferim celor aflati in nevoie”, a aratat presedintele TSD Baia Mare, Ciprian  Podar.

Liderul organizatiei municipale a TSD a subliniat faptul ca, donand sange, au donat, practic, viata. Totodata, donarea de sange este benefica si pentru sanatatea donatorului, deoarece sangele din organism este improspatat in acest mod, crescand imunitatea corpului. In acelasi timp, riscul unui accident vascular se reduce cu 30%.

”Sunt atat de multi oameni care au nevoie de sange pentru a supravietui. Fiecare picatura de sange pe care o donam bolnavilor reprezinta, de fapt, un strop de viata. In ceea ce priveste gestul caritabil de a dona bonurile valorice primite, precum si achizitionarea de jucarii si alimente pentru familia respectiva a fost doar un alt mod de a continua sa facem bine pentru semenii nostri, prin actiuni sociale”, a aratat presedintele TSD Baia Mare, Ciprian Podar.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole