CU PROBLEME FINANCIARE – Minaur își reia antrenamentele pe 9 ianuarie

Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de handbal masculin CS Minaur reia pregătirile începand cu săptămana viitoare, chiar dacă la club sunt multe probleme financiare, cu salarii neplătite de cateva luni și alte probleme. Spunem doar că patru jucători de la Minaur au luat parte la Trofeul Carpați la finele lunii trecute cu naționala României și anume Călin Căbuț (accidentat între timp), Robert Nagy, Tudor Buguleț și Bogdan Mănescu, aceștia trei din urmă fiind din nou la loturile naționale pentru meciurile de pregătire din această perioadă.

Potrivit csminaur.ro, alți doi jucători sunt la loturile naționale ale țărilor lor și vor merge la Mondiale. Este vorba despre Stevan Vujovic (Muntenegru) și Tomas Cip (Cehia). O altă noutate – jucătorul Eduard Iordachi a fost împrumutat până în vară la Buzău, pentru a avea posibilitatea să joace mai mult.

Potrivit csminaur.ro, echipa din Baia Mare va participa la un turneu de pregătire la Turda, în zilele de 20 și 21 ianuarie, un turneul care va avea loc în sistemul Final Four: „În prima zi, Minaur va juca împotriva echipei CSM Odorheiu Secuiesc, în timp ce Potaissa Turda va întâlni CSU Suceava. Ziua a doua este rezervată finalelor. Pe 27 sau 28 ianuarie, Minaur va mai juca un meci de pregătire cu “U” Cluj. Primul meci oficial va avea loc în data de 4 februarie, Minaur urmând să joace acasă cu CSM Vaslui”.

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole