Cu taxiul, prin Baia Mare. Sursa alternativa de informare

Reclame home 1
Reclame home 1

Taximetristii sunt o categorie socio-profesionala interesanta, iar prin specificul muncii, au o mobilitate extrem de ridicata. Ei circula peste tot in municipiu, cunosc sute sau chiar mii de oameni, bastinasi sau turisti, reprezintand o sursa de stiri si barfe mereu actualizata. Avand recent masina in service la verificari, un cititor ziarMM a apelat la un asemenea taximetrist, cu care, in doar 12 minute si 4 km parcursi, a dezbatut principala problematica a orasului.

Dupa cele relatate de baimareanul nostru, personajul de la volan era pitoresc, avea masina curata, fara mirosuri artificiale fortate, el insusi fiind curat si ingrijit, dar si cu o pofta de vorba imensa. Printre subiectele abordate de acesta: cand va fi condamnat primarul (nu daca va fi), cine ar putea fi noul primar (barbat sau femeie), cand vor fi asfaltate strazile din cartiere, de ce nu este starpit monopolul din taximetrie si cand va cadea Guvernul.

Chiar daca si noi folosim prea rar taximetrele, mai ales cele ale unei firme agreate de administratia publica locala, recomandam celor din redactiile de stiri ale televiziunilor locale sau chiar si celor din presa print, sa apeleze cu incredere la taximetristi, atunci cand se afla in pana de inspiratie sau cauta informatii despre niste evenimente inedite. Soferii ii cunosc pe „presari” si nu scapa ocazia sa ii alimenteze cu noutati sau sa le puna intrebari interesante.

Un jurnalist interesat si bun comunicator, incarcat cu o marja de rabdare si 50 de lei, poate afla unde si cu cine s-a intalnit „crema” orasului, cine pe cine a vizitat la cabana din Blidari, cat de beat a fost deputatul „X” sau unde si-a pierdut integritatea senatorul „Y”! De ce nu?

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole