Cuc: Proiectele deblocate pe toate modurile de transport se ridica, in prezent, la valoarea de 7 miliarde de euro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Valoarea proiectelor deblocate si lansate pe toate segmentele de transport se ridica, la ora actuala, la 7 miliarde de euro, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de specialitate, informeaza AGERPRES.

„Ca ministru al Transporturilor, am avantajul de a propune politici si strategii in transporturi, dar am si dezavantajul de a fi deseori principalul incasator de critici atunci cand acest domeniu nu functioneaza asa cum isi doresc oamenii. In al doilea mandat al meu am identificat foarte bine cerintele cetatenilor si de aceea mi-am propus sa merg pe santierele de infrastructura din tara. Cand am preluat prima data portofoliul, in 2017, am constatat cu uimire ca nu era lansat niciun proiect, totul era blocat. Guvernul Romaniei a deblocat si a lansat proiecte de 7 miliarde de euro, in acest moment, pe toate modurile de transport.

Cand am facut acest lucru am avut in vedere predictibilitatea de care trebuie sa se bucure constructorii. Am inteles ca romanii nu mai au rabdare si ca nu mai vor abordari in afara celor tematice. Acesta este si motivul pentru care merg pe santier sa vad stadiul lucrarilor si sa ma asigur ca toata lumea a inteles respectarea termenilor contractuali si ca lucrarile pe care le au sunt foarte importante atat pentru mine, ca ministru, cat si pentru toti romanii. Acolo unde am gasit lipsa de seriozitate, o slaba mobilizare a antreprenorului nu am ezitat sa solicit rezilierea contractelor”, a afirmat Cuc.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole