Cuc: Vreau sa modificam Legea achizitiilor; o firma care nu a participat la o licitatie nu va mai putea contesta in instanta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Legea achizitiilor va fi modificata, iar unul dintre amendamentele ce ii vor fi aduse va prevedea faptul ca o firma care nu a participat la o licitatie nu va mai putea sa conteste in instanta anumite prevederi din caietul de sarcini, a declarat, miercuri seara, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, la Romania TV, informeaza AGERPRES.

„Vreau sa modificam Legea achizitiilor. Saptamana asta, marti, trebuia sa fiu la Comisia pentru industrii, cu modificarile la pachetul legilor pe achizitii. O sa ma duc saptamana viitoare. Marti s-a amanat ca sa facem o comisie reunita – si cu Comisia pentru industrii si cu cea juridica – si voi sustine si o sa vedeti amendamentele acolo. Unul dintre ele face referire la urmatorul fapt: nu poate ataca sau sa se duca in instanta o firma care n-a participat la licitatie, sa conteste anumite prevederi din caietul de sarcini in conditiile in care, repet, nu a participat”, a afirmat ministrul, facand referire la contestatiile depuse la licitatiile tronsoanelor 3 si 4 din Drumul Expres Craiova – Pitesti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2